• enlightened
    Én most nagyon örülök, mert általában mindig van gikszer nálam játékokkal, de most kivételesen a HOMM6-al semmi gáz sincs. Bár az expansiont már nagyon várom, ha jól emlékszem a heroes 4-hez hamarabb jöttek az expansionok és 3 is volt hozzá. Remélem hogy ez ennél a játéknál is így lesz. Tudom, hogy sokak szerint ez a legrosszabb HOMM rész, de nekem valamiért a 4 után ez a másik kedvencem. Már 200 órát beletoltam és ez nálam rekord, eddig egy játékkal sem töltöttem ennyi időt.

King's bounty sorozat is tetszett anno, de abban azt nem bírom, hogy nem veszi magát komolyan a játék, és poénra van véve az egész és valahogy nem tudok rajta nevetni, szóval kicsit erőltetett ez a huuu de vicces a játék. Az olyan küldetésektől, hogy valakinek a lábujjáért kell elmenni, meg ilyenek kivagyok teljesen. Szerencsére a heroes 6 komolyra veszi a sztorit, ami szerintem elég jóra sikeredett, bár annak jobban örültem volna, ha a kampányok időrendben követik egymást és nem ugyanazt a sztorit mesélnék el 5 oldalról.