Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A grafika nagyon hajaz a Torchlight-éra és az Age of Empires Online-éra. De attól még lehet jó lesz. Mindegy várjuk a bétát majd. 😊
Akkor nem ez az ami itt van videóba?, mert ez full gagyi, még szarabb mint amit leállítottak.
Böngészõs játék lesz, ahogy az Anno online is, meg még egy vmi, a settlers online már elérhetõ egy ideje, összesen 4 ilyen böngészõs micro tranzakciós gammát akar ubi.
Remélem is.
M&M Raiders (Action/RPG)
Grafikáját elnézve böngészõbõl játszható, esetleg telefon (bár némelyik újabb telefon ennél brutálisabb grafikát is elbír 😊
Grafikáját elnézve böngészõbõl játszható, esetleg telefon (bár némelyik újabb telefon ennél brutálisabb grafikát is elbír 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Valami hír az online verzióról?,a bejelentésrõl?
elvileg a Microsoft Visual Studio .NET -hez tartozik... telepítsd újra (vagy fel, ha eddig nem volt meg)
esetleg szedd le innen, de szerintem csak a Visual Studio reinstall után (lehet más dll is hibádzik)
esetleg szedd le innen, de szerintem csak a Visual Studio reinstall után (lehet más dll is hibádzik)
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem, játék indításánal az alábbit dobja ki a gép: ActiveMovie Window:Might&Magic Heroes VI.exe hiba (MFC71.DLL hiányzik) vagy 10-szer nyomok esc-et utána eltûnik de amíg be nem jön a játék vagy 2-szer eljátsza illetve amikor ki akarok lépni asztalra akkor fekete képernyõ és vagy 5-ször kell ctrl+alt+delet nyomnom mire bejön a feladatkezelõ és csak úgy tudom bezárni a gamet..(steam-es verzió) valaki? Elõre is köszönöm!
Ezzel én is egyetértek. Már hetek óta kínlódom, alig van idõm játszani és örülök, ha még idén befejezem, pedig már csak a barbárok utolsó 3 pályája van hátra, amúgy én is normálban nyomom és pont így a jó. Régen a H3-at küldtem és ott a skirmisheket csak impossible szinten indítottam, az alatt nem volt kihívás :p
Le a kalappal, én nem vetemedek erre, mert annyira fan sem, meg idõm se nem van rá, elég nekem a normál. :-)
Köszi a válaszokat, most értem csak ide, a hétvége a melegrõl, borról és az örök másnapról szólt :-)
Gyúrok Antonnal a vérre.
Hát, az easy az a totál részegen is simán végigtolom,a normálon szépen, örgeesen, de nehézségek nélkül. Hardot nem nézem, nincs idegem, idõm és mazochista sem vagyok :-)
Gyúrok Antonnal a vérre.
Hát, az easy az a totál részegen is simán végigtolom,a normálon szépen, örgeesen, de nehézségek nélkül. Hardot nem nézem, nincs idegem, idõm és mazochista sem vagyok :-)
Vért izzadok Antonnal hardon, de élvezem <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
nem bug, a legutóbbi javítás során "balanszolás" címszóval elvették a fejletlen verziótól a gyógyítást.... csak a fejlesztett verzióval lehet már csak gyógyítani
hello !
elövettem ujra a játékot , megvoltam gyözödve róla hogy a nõvérek tudtak gyógyitani, ott is van a skilljeik közöttt de nem találom sehol hol tudnám használni õket, ez valami bug ?
elövettem ujra a játékot , megvoltam gyözödve róla hogy a nõvérek tudtak gyógyitani, ott is van a skilljeik közöttt de nem találom sehol hol tudnám használni õket, ez valami bug ?
És nyilván ezért van az, hogy heroes communityn még manapság is akad hosszászólás h5 témában (6 év elteltével), ehhez a részhez meg csak petíciós topikokat nyitnak... Én már nem is számolom a mai hanyadik.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Igen én is ezen vagyok, hogy a 4-diket kéne remekelni
"MightMagicGame: This year the Might & Magic franchise has a lot to reveal at Gamescom (16.08.2012 - 18.08.2012)!"
Szóval érdemes lesz figyelni a Gamescom híreket. Várhatóan szó lesz az új online játékról, esetleg a Raidersrõl (már ha a kettõ nem ugyan az 😊 ) is kapunk némi infót, illetve simán kinéz a kövi H6 DLC/kiegészítõ bejelentése is.
Szóval érdemes lesz figyelni a Gamescom híreket. Várhatóan szó lesz az új online játékról, esetleg a Raidersrõl (már ha a kettõ nem ugyan az 😊 ) is kapunk némi infót, illetve simán kinéz a kövi H6 DLC/kiegészítõ bejelentése is.
Nem az easy egyáltalán nem normalon azon kb végig lehet rohanni. A normal miért lenne nehéz? Pont jó fokozat, van benne egy kicsit kihívás de nem sok, eddig minden pályát simán lenyomtam normalon nem okoztak különösebb nehézséget.
Hát, azt írja angolul, hogy easy, normal, hard, de ezt magyarra én úgy fordítanám, hogy normál, nehéz, önszopatás. 😊
El akarom kezdeni hardon a játékot de nehéz. Az a baj vele, hogy nem lehet tudni mikor rontja el az ember. Lehet 10 órát végignyomsz és a végén amikor nekimegy a váradnak az ellen egy deadly sereggel akkor jossz rá, hogy valahol elszurtad mert tul sok embert veszitettél és az egészet kezdheted újra :S Nem tudom megéri e.
Remake-lni kéne a 4-et cutscenekkel meg minden, nagyon király lenne. Remélem majd a HoMM 7-ben megint bekerül a hõs és harcolni fog.
Maga a játék jó, csak még mindig van pár zavaró bug, meg ugye ott az Uplay, a fõ problémaforrás.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
És a 4. részt felraktam fater laptopjára ma, azt viszi csak, de így végre szülõknél sem marad HOMM nélkül. 😊
Elgondolkoztam a napokban, hogy ahhoz képest, hogy kikiáltották a játékról, hogy nem olyan jó meg minden még elég szép számmal nyomatják az emberek. Más játékoknak ilyenkor ki van halva a topikja és rá se néznek itt meg azért mindig van téma, meg újítások, ez az. Annyira nem lett rossz ez a game ezek szerint mások szerint sem. Szerintem a 4 után a második legjobb és remélem, hogy lassan lesz majd valami kiegészítõ.
pontosan... amíg nem nyomsz rá a kis nyilacskára, hogy ösvényt válassz, addig semmi nincs kõbe vésve, elérheted a vérpontokkal is a szükséges mennyiséget
Antonhoz jól illik nagyon a Blood. Ha gyógyítasz akkor nagyon nagy mértékben fog nõni a tears. Ettõl még elérheted a Blood szintet is. Bár nekem általában 4.dik pályán szokott sikerülni teljesen kimaxolni az egyik oldalt, szóval vigyázz nehogy túl sokat lõj el a tearsre és utána már ne tudd kimaxolni, mert ki futsz az idõbõl.
Kardot vörös színût adja a kezébe! Az nagy mértékben fogja tolni a blood felé. És igyekezz inkább bloodos varázslatokat ellõni.
Egyébként én normalon játszom és most nem healelem a lényeimet sehogy. A Vestallal gyógyítok és úgy tzaktikázom, hogy ne veszítsek nagyon embert.
Kardot vörös színût adja a kezébe! Az nagy mértékben fogja tolni a blood felé. És igyekezz inkább bloodos varázslatokat ellõni.
Egyébként én normalon játszom és most nem healelem a lényeimet sehogy. A Vestallal gyógyítok és úgy tzaktikázom, hogy ne veszítsek nagyon embert.
régóta toloma heroest, de közelrõl sem vagyok olyan profi mint Ti, sõt, nem mélyedek bele túlságosan, de azért iygekszem alap dolgokra figyelni. Viszont a könny szintet értem el Antonnal, úgy, hogy a vérre hajtok :-) Pedig direkt nem engedem el a visszavonulókat, midnenkit lenyomok, igaz a csatában sokat gyógyítok... Azért mert elértem a könny szintet, bejöhet még a vér is, amíg nem választom ki eyiket sem?
Ja, múltkor a pálya felénél vettem észre, hogy nem adtam a kezébe dinasztia kardot...ehhh
Ja, múltkor a pálya felénél vettem észre, hogy nem adtam a kezébe dinasztia kardot...ehhh
sorry, nem hülyének nézlek, csak emberek vagyunk, be-benézünk dolgokat.. amúgy nem figyeltem, hogy a desinty fegyver ad-e, különösebben nem foglalkoztam vele, a bloodra nyomuló hõseimmel eddig mindig sikerült összeszednem elég vérpontot, és nem foglalkoztatott, hogy mennyi tear-jük van, hisz nem automatikus az ösvényváltás, gyakorlatilag mindkettõbõl lehet "maxon" a pontérték, mielõtt döntenél köztük.. meg persze az is lehet, hogy eddig mindig sikerült a "kitûzött jellemnek" megfelelõ fegyvert adni a hõsök kezébe
Nem vagyok hülye egy darab képességem van most kezdtem el és az Blood. Nem ma kezdtem a játékot ennyire nem vagyok suta. Rájöttem egyébként közben, az is adja a pontot, hogy milyen kard van a hõs kezében. Mivel a griffin swordot raktam be ami világos színû kard a tearsra rakott, vannak vörös szinû kardok, azokat kell bloodos kezébe rakni és akkor bloodhoz adnak. Ennyire egyszerû, csodálkozom, hogy ti ebbe nem futottak bele, vagy nem raktatok semmit a hõs kezébe?
Blood pontokat sokkal nehezebb összeszedni, fõleg Havennel. Ami segít, hogy az arénákban mindig a támadást adó pontokat választod (az ad 25 blood reputationt), illetve támadóvarázslatokat legalább egyszer elnyomsz egy csatában. De mint írtam, Havennel elég nehéz, mert a legtöbb tanulható varázslat Tears kategória vagy Neutral.
ill igaz, hogy írtad, hogy csak blood-os képességed van, de azért ellenõrizd le még egyszer... csodálkoznék, ha semmilyen módon nem gyógyítanád a lényeidet...
valszeg rendszeresen használsz valami tears-alapú képességet a csatákban (pl gyógyítás, regeneráció, erõsítés, stb)
Talán valami mellék küldetésért járt könny pont. Ha jól emlékszem, csata alatt egy blood-os képességért 8 blood pont járt.
Gyerekek, valaki meg tudná mondani pontosan mitõl nõnek a blood és tears pontok. Blood-os Antont indítottam, szóval könyörtelen vagyok, nem hagyok életben senkit és csak bloodos képességeim vannak és csak ezeket használom. Ennek ellenére azt látom hogy a tears felé nagyobb a csík mint a blood felé. Mégis mitõl nõnek a Tears pontjaim ha semmi olyat nem csinálok ami ezt indokolná? Esetleg az is befolyásolja, hogy milyen kard van a kezemben? Vagy mit kéne csinálni? Én full bloodos Anton-t akarok, szerintem jobban illik a természetéhez, hiszen egy bosszúálló kemény srác, aki könyörtelenül le akarja vadászni a facelesseket.
Akkor ez sokkal könnyebb volt a Blood-dal. Tearsen se Veyer se Sarah nem áll be és még konvertálni se lehet, szóval egy hatalmas szívás volt az egész pálya.
Úgy látszik akkor ez is más a vér útjával. Amikor legyõzõm Sarah-t, akkor Veyer lelép és megkapom helyette Sarah-t, mint egy lvl26 hõst. És amit hozzá rakok lényeket, azok kb egy fél épületnyi utánpótlást kapnak hetente. Pontosan nem néztem a szaporodásszámokat.
Az utolsó Darkness Elemental harc meg szintén csak 1 kör volt 😊
És ez nem az összes lényem, volt még Sarahnál is valamennyi, meg a várakban.

Az utolsó Darkness Elemental harc meg szintén csak 1 kör volt 😊
És ez nem az összes lényem, volt még Sarahnál is valamennyi, meg a várakban.
Azt szeretném kérdezni azoktól, akik már játszották Irina és Sandor kampányát? Hogy a két kampány végig összefügg, vagy az elsõ pálya után azért különválik?
Konvertálva könnyebb, fura, hogy bloodon nincs akkor ilyen nehezítés. Az 5. stack még trivial a 6. low és a 7. moderate lesz HA idõben érsz oda, mert ha nem annál jobban durvul 😄 Amúgy mi az hogy Sarah termeli neked a lényeket? Sarah nem egy hõs akit irányithatsz mit termel? Nekem csak párbeszédben jelent meg, de nem volt ott a játékban miután levertem nem lehetett irányitani nem voltak lényei.
Mármint miután beállt hozzám, utána termeli a lényeket a hét elején. És most öltem le az 5. stack-et és lazán leszedtem õket. Mondjuk Blood vonalon megyek, így nem is volt olyan lehetõség, hogy meghagyhatom a várakat Havennek egy kis extráért. Már van akkora seregem, hogy a legutóbbi 700 Darkness Elemental is trivial nehézség volt.
Pontosan mi a problémád? Sarah-t le kell gyakni egybõl az elején a kedzõ hadseregeddel. Amúgy eddig te mivel játszottál? Általában az ellenfél lényei szaporodnak ezért nem érdemes nyomkodni vakon a homokórát mert túltermelnek. Amúgy itt nagyon meg fogsz izzadni. A dark elementalok olyan utemben szaporodnak, hogy nem vagyok egyáltalán rossz játékos de nekem normálon 5 ször kellett ujrakezdenem és a 6. 7.dik dark elementalt kínkeservesen öltem le, utána a fõboss meg egy vicc volt. Mondjukj én a secondary questekre is rámentem, úgy hogy nem konvertáltam át egy várat sem infernora és legyaktam a portmeyroni lovagokat is.
Egy elég kellemes pálya az a 4.dik 😄 Én egyébként élveztem sztori szempontjából, anastasya meg anton is beköszön meg Azzie-vel is lesznek párbeszédek.
Szerintem egy remek kis játék ez a heroes 6 200 óra simán van benne de még így is rövid nekem.
Egy elég kellemes pálya az a 4.dik 😄 Én egyébként élveztem sztori szempontjából, anastasya meg anton is beköszön meg Azzie-vel is lesznek párbeszédek.
Szerintem egy remek kis játék ez a heroes 6 200 óra simán van benne de még így is rövid nekem.
Máshogy nem lehetett volna elindítani, mert autómatikusan frissül.