10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#9304 Josi visszaírták, vagy sikerült valamit végül? -
#9303 Szerencsére angollal nincs problémám, mióta napi szinten kell használnom a melóban, sok a külföldi ügyfél. -
josi #9302 Nagyon szépen köszönöm! Megpróbálom követni az útmutatásod alapján..Írtam hogy az 576kb-nál vettem tegnap, minden rész onnan van. Majd jelentkezek a fejleményekkel.Mégegyszer köszönöm önzetlen segítségedet.(jövök egy sörrel) :) -
#9301 Na josi utánanéztem. Nem tudom, hogy hol vetted a DLC-t. Ha steamen akkor a steam supportra kell írni. Ha nem steamen akkor gondolom, hogy ubisoft-nak kell írni itt:
https://secure.ubi.com/register/Login.aspx?lang=en-US&genomeId=444291e5-0840-4c52-b795-a40b9b73d662&NextUrl=http%3A%2F%2Fubisoft.custhelp.com%2Fci%2Fpta%2Flogin%2Fredirect%2Fapp%2Fask%2Frnv%2F10
Itt be kell lépned a uplayes azonosítóddal és jelszavaddal. Ha beléptél van egy platform and title rész ott megadod, hogy PC, alatta van egy lenyíló menü a category néven, ott megadod, hogy Patches/Updates/DLC
Alatta a nagy szövegdobozba bemásolod amit írtam angolul neked. Rámész a continue-ra és küldöd. Ugyanitt fognak válaszolni is neked, szóval időnként lépj majd be és nézd meg a my question history-t.
Először lehet, hogy valami sablon hülyeséget fognak válaszolni, akkor megint írni kell nekik.
-
josi #9300 Köszi, amúgy én se tudom hogy hova kell küldeni, azért is kértem segítséget. Le fordítottam amit írtál(googli):), nagyon szépen megfogalmaztad...de hova küldjem?:) -
#9299 Dear Support!
I tried to unlock the new DLC (danse macabre) yesterday, but it didn't work. I typed in my code in the right gap, but it's still greyed out, and I can't access the dlc content. When I try to unlock the dlc again, it says, that I've already activated it.
Aztán gondolom még meg kell adnod az adataid, meg nem tom, de valami ilyesmit írnék amit írtam neked angolul. Amugy ne,m tudom hova kell kuldeni meg ilyesmi, de szolj ha kell még segítség. -
josi #9298 Az a gond hogy fogalmam sincs mit írjak:) problémát leírtam, még nem volt dolgom ilyen dolgokban..azért kértem a segítségeteket. Gondolom majd megkell adni a felhasználó nevemet+jelszót meg amivel aktíválni akartam, nem? Kérlek fogalmazátok meg helyettem:) -
#9297 írd le magyarul, hogy mit szeretnél írni nekik, és lefordítjuk -
josi #9296 Szia!
Tegnap vettem meg az 576-ban, ott vettem meg a Pirates of the Savage Sea-t ist. Szóval tegnap új, szűz win7-re tettem fel, megvolt a patch 1.8-ig beírtam a kódot kiírta hogy elfogadva és mégis szürke lett:( mikor próbáltam újra beírni, azt írja hogy már aktíválva vam. Én is megpróbáltam utána nézni a dolgoknak, olyat is olvastam hogy az elöző Pirates of the Savage Sea-t aktíválja..köszönöm hogy segítesz utána járni. De egyelőre tanácstalan vagyok:( Mivel az angolom gyatra, google fordítóval azért ciki lenne írni nekik. -
#9295 De ahogy elnézem, a UPlay is szépen leállt megint. Úgy, hogy most játszani sem lehet. -
#9294 Nekem lövésem sincs josi mi lehet, utánakérdeztem a problémádnak a hivatalos fórumon és a steam fórumán, de senki nem találkozott ezzel a problémával, szóval szerintem tényleg írnod kéne a supportra. Biztos meg fogják oldani. Esetleg még azt tudom mondani rakd újra a játékot, bár nem hiszem, hogy ez megoldja, de az új patch óta elég sok gikszer volt nálam is. Mivel a rendszerükben látszani fog hogy megvetted és unlockoltad így a support valószínűleg megoldja a problémád.
Egyébként én is tervezem a megvételét, de meg akartam várni előbb, hogy valaki véleményt mondjon róla, hogy érdemes -e. -
josi #9293 Köszönöm hogy gyorsan válaszoltál. Megvolt az újra indítás sőt, újratelepítés, ugyan az a gond:( Szóval tanácstalan vagyok.Segítenél a levél írásban? De várjunk hátha jön még valaki akinek van ötlete. -
#9292 sztem próbáld meg újra indítani, ha nem segít, és a többieknek sem lesz épkézláb ötlete, akkor meg segítünk angolul megfogalmazni a levelet a supportnak
-
josi #9291 Sziasztok!
Ma megvettem a haláltánc DLC-ét, beírom a kódot, elfogadtta és mégis szürke maradt(feloldás) is ott maradt. Beírtam mégegyszer erre közölte velem hogy már aktíválva van, mit tehetek? Tudom írjak a supportra, de sajnos nem vágom az angolt,Pirates of the Savage Sea-nál nem volt ilyen gondom. Meg köszöném ha valaki segítene. -
#9290 -
#9289 -
#9288 Én csak a nehézségi fokot nem bírom. Normalon túl könnyű ez a játék, de ha feltolom hardra akkor meg lehetetlen úgy megcsinálni egy pályát, ha előre nem ismered. Simán előfordul, hogy 4 órája tolod és akkor jön egy deadly sereg aki eltapos és rájössz, hogy már 2 órája elszúrtad :S -
#9287 OFF:
hihetetlen a HoMM4...bár tenger pénzem lenne, tuti megvenném a motorját.
Nagyon bírom hogy a laptopomon aksiról elmegy ugyan úgy, mintha csak böngésznék mondjuk, nem melegszik, atomstabil...csak az a fránya felbontás probléma...
..sok régebbi játékot futtatok a laptopon, a HoMM4 egyike a legjátszhatóbbnak.
Olyan az a játék mint egy kasztnielem sérül sportkocsi.
Az ízléstelen vackokat, és pár animációt, és lényt kellene lecserélni, igényesebb várostromot, és jobb átkötést a régebbi részekhez...szal egy jobb moddercsapat szabad hozzáféréssel megoldhatná.
tojnék a csicsa 3d-re magasról, szvsz egy botrány amilyen irányba mozdult a kinézet a kezdethez képest.
ON: -
#9286 Én most nagyon örülök, mert általában mindig van gikszer nálam játékokkal, de most kivételesen a HOMM6-al semmi gáz sincs. Bár az expansiont már nagyon várom, ha jól emlékszem a heroes 4-hez hamarabb jöttek az expansionok és 3 is volt hozzá. Remélem hogy ez ennél a játéknál is így lesz. Tudom, hogy sokak szerint ez a legrosszabb HOMM rész, de nekem valamiért a 4 után ez a másik kedvencem. Már 200 órát beletoltam és ez nálam rekord, eddig egy játékkal sem töltöttem ennyi időt.
King's bounty sorozat is tetszett anno, de abban azt nem bírom, hogy nem veszi magát komolyan a játék, és poénra van véve az egész és valahogy nem tudok rajta nevetni, szóval kicsit erőltetett ez a huuu de vicces a játék. Az olyan küldetésektől, hogy valakinek a lábujjáért kell elmenni, meg ilyenek kivagyok teljesen. Szerencsére a heroes 6 komolyra veszi a sztorit, ami szerintem elég jóra sikeredett, bár annak jobban örültem volna, ha a kampányok időrendben követik egymást és nem ugyanazt a sztorit mesélnék el 5 oldalról. -
#9285 nekem kb 3 óra játék után jött elő ez a fekete képernyős crash... előtte is összeomlott 2 alkalommal, de akkor csak simán kivágott az asztalra, most meg resetet kellett nyomnom -
Zuzu456 #9284 Köszi szépen a választ! Akkor várok,hogy talán kijavítják,csak már annyira játszanék vele,csak elég idegesítő,hogy 2 percenként újra be kell lépnem:S
-
#9283 "Black screen issue". Ez egyike azon jelenségeknek ami nagyon sok embernél előfordul(nálam szerencsére nem) és azóta se javították ki. Nem lehet vele semmit se csinálni. A hivatalos fórumon naphosszat írnak be akiknek ez van, egyelőre nincs megoldás. Sajnos ez csak a HOMM6-ra igaz, manapság szinte minden játék úgy jön ki, hogy a konfigok 10%-án valami súlyos gond van, amitől élvezhetetlen ezekkel általában nem csinálnak semmit.
Én az Arkham city-t vettem meg anno, teljesen jó gépem van hozzá, azóta se tudtam vele játszani, mert rángat mint az állat a játékosok 10%-nak azóta se történt semmi.
Szóval egyelőre nem tudsz semmit csinálni, vagy megszokod, vagy várni kell, hogy hátha egyszer kijavítják, talán az expansionben, de nem hiszem. -
Zuzu456 #9282 Sziasztok!
Nagyon sok kommentet elolvastam már,keresgéltem mindenhol,de nem találtam meg a választ a problémámra,ezért ha tudtok akkor légyszíves segítsetek! A problémám a következő: Mikor megtámadok egy ellenfelet,mielőtt betölteni a csatatér a fekete "betöltőképnél" lefagy a kép és nem történik semmi,közben alatta viszont megy a zene és ha kattintgatok hallom,hogy a játék is,csak én nem látom.Ugyanez van akkor is ha a városomba belépek. Ez a hiba viszont nem mindig jelentkezik van,hogy fél-1 óráig hibátlanul megy a játék,de van amikor minden percben így kifagy.A játék nem eredeti és fel van patchelve az 1.8as patchig. A videókártyához a legfrissebb driver van feltelepítve és a a gépem is megfelel a rendszerkövetelményeknek! Windows 7 64 bites operációs rendszer van feltelepítve! Előre is köszönöm a választ és a segítséget! -
#9281 nem gond, inkább legyen kétszer linkelve, mint egyszer sem :) -
Andrews2007 #9280 Ja ok nem emlékeztem. :) -
#9279 a #9225 -ös kommentedben linkeltél a kiegről.. ott szerepel ez a kép is :) -
Andrews2007 #9278 Koncepció a kiegészítőhöz
Egy koncepciós rajz/tervezet a Dungeon-os Heroes VI kiegészítőből. -
#9277 Na közben fórumokon utánanéztem. Leírom hátha valakinél lesz még ilyen. A VC++ redistributable-el volt a gond. Valami folytán az amit a játék felrakott nem működött a játékkal tovább. Hiába telepítettem újra a gamet nem lett jó. Végül felmentem a microsoft oldalára és letöltöttem onnan a VC++ 2008 redistributable-t x86-ot, feltelepítettem és ezzel már megy rendesen nem dob ki többet a load game.
Ami számomra nem világos, hogy a játék újratelepítése miért nem oldotta meg a gondot, hiszen a saját VC++ 2008-ját rakta fel mindig a végén. Na mindegy nem lepődöm meg már semmim, itt akárhányszor kijön egy új patch valamivel meglepnek még pluszban.
Amúgy valaki megvette a Sandros DLC-t? Jó a sztorija? -
ArchDruid #9276 Ha belépsz a főmenübe, a jobb alsó sarokban ott van a verziószám! A legutolsó az 1.8.0-ás.
Nekem is tűntek el mentések, sőt olyan is volt, hogy felülírtam egy régebbit és mikor töltöttem volna be, megint a régi játék töltődött be. Vagyis a felülírás nem működött. -
#9275 Hol látom, hogy hányas? Ujraraktam az egész gamet és most is is rossz. Hiába inditom ujra a launchert nem csinál semmit már. Nem is nagyon frissitett. -
#9274 régebben a játék mindig csak 1 frissítést pakolt fel (hiába volt több is), és többször újra kellett indítani a launchert, míg végül nem talált újabb verziót.. nem tudom, hogy javították-e azóta ezt a dolgot, minden esetre nézd meg, hogy hányas verzió van fent
amúgy az 1.5.0-ás frissítéssel volt egy olyan komolyabb probléma, hogy az azzal készült mentések elb@códtak, és nem lehet őket betölteni (a későbbi verziókkal sem) -
#9273 Sziasztok!
Eredeti steames játékom van, úgy 2 hónapja nem léptem be. Most úgy gondoltam játszom kicsit, úgy hogy updatelte meg minden a játékot, a problémám az hogy nem tudok beloadolni semmit. Se a régi mentéseket, de azokat sem amiket 2 mp-e mentettem. ha rámegyek a loadra, kidob egy runtime errorral az asztalra. Már kezdem megszokni, hogy valamit mindig elszurnak, de találkozott ezzel még valaki rajtam kívül? Eredeti a játék steames. -
Carmageddon #9272 Aha értem, azzal nehezen is lehetne gond. -
#9271 telepítsd újra, próbálj ki más verziót, mittomén (: eredeti játékom van, nem volt vele ilyen gondom
-
Carmageddon #9270 De nálam még offline-ban sem megy kivág belőle mint írtam is. -
#9269 online csak az eredetivel.. a tört csak offline megy -
Carmageddon #9268 ezt akkor nem lehet máshogy játszani? -
#9267 Vedd meg az eredetit... -
Carmageddon #9266 azonnal kivág semmi jel nélkül. -
Carmageddon #9265 Semmit