• Shiwo
    szerintem a Heroes sorozat a 3. részig elérve már rendelkezett egy kellő rajongói bázissal, akik a H2-őn, H1-en is sokat játszottak (vagy akár már a King's Bounty-n).. a 3. rész lényegében ugyan az volt, mint az elődei, játékérzésre minden képen, de szebb volt, több lény, jobb zenék, miegymás.. mindenben megfelelt a kor követelményeinek, bizonyos dolgokban (pl townscreen) még meg is haladta.. az elődei voltak a csiszolatlan gyémántok, a H3 lett a csiszolt gyémánt... a 4. rész nem ütötte meg azt a minőséget, amit vártak tőle a rajongók, és ráadásul sok újítást is tartalmazott, ami megosztotta az embereket... egy részük üdvözölte, egy részük meg mereven ragaszkodott a H3 játékélményéhez... az 5. rész inkább a 3-hoz hasonlított, de gondolom sok régi rajongó már szkeptikusan fogadta, a 3D grafikai is megosztotta a véleményeket (pláne mivel az "öreg" játékosok hajlamosabbak ragaszkodni a régi 2D élményhez, legalábbis én úgy vettem észre), és hát az a csoport, aki pont az újításai miatt szerette meg a 4. részt, az visszalépésnek tekintette a folytatást... a 6. részt már szintén szkeptikusan várták, de tán 4 dologgal váltotta ki főleg az ellenérzéseket: 1. kiadó sürgetése, b@cogatása következtében némileg bugossan jött ki a játék (ami nem feltétlen baj, lásd Fallout 2 esete)
    2. ahogy a negyedik rész, a hatodik rész is megpróbált újítani..ez van akinek bejött, van akinek nem (nekem speciel nincs vele problémám, pedig én is a H1-gyel kezdtem)
    3. townscreen-ek.. ugyan azon okból, mint az első pontban, olyan townscreen-ek kerültek a játékba, amilyenek..és hát elég sokat kellett várni, mire lecserélték őket egy tűrhető/egész jó színvonalúra..
    4. miután a kiadó viszonya megromlott a készítőkkel, és lecserélték őket, az új csapatnak még nem volt ideje belerázódni a dologba, sőt, lehet már nem is fognak, végül is nekik csak "mostohagyerekük" a játék, nem úgy foglalkoznak vele, mint akik hosszú hónapokig, évekig kalapálták a játékot...ebből adódóan a javítások elég lassan csordogálnakű

persze ez az én véleményen, mások biztos másképp gondolják/látják