Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
sziasztok
a Nekro, vagyis az első kampány 3., részében vagyok, 18-as szintű Anasztázia. Ez elvileg jó - ami visznt a gondom, hogy nem tudom, hogy miért nem működik a nekromancia képessége...
Lent vagyok a föld alatt, a démoni sereggel küzdök, - viszont a harc közben, amikor a sárga körben a sima élet visszatöltési lehetődég át vált 2-es és 3-as szintűvé, akkor belül inaktívvá válik az ikon szine, és nem engedi, hogy a lényeimen, akik ugye élőhalottak, alkalmazzam a képességet...
Kipróbáltam, amikor a gépre bízom, hogy oldja meg a csatát, akkor kiválóan működik... vagyis a nekromancia képességgel, kiválóan visszatölti az életet... Volt olyan is, hogy nekem is működött, az emlékes pályán, de most, bár töltődik, de egyszerűen nem aktív az ikon.
Mondjam, vagy mutassam, ez mekkora kib...s - pont a legfontosabb képességet nem tudom használni...
Biztos valami hót egyszerű a dolog, csak nem jövök rá - vagy valami billentyű kombináció kell hozzá? - vagy mi a fene lehet a gond?