Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknél a második speciális épületet amibe elvileg a nõvéreket, fényelementált és a keresztest lehet újjá éleszteni, azt hogy lehet használni? :) Nekem valahogy nem sikerül ...
Másik dolog ugyancsak embereknél a területfelderítõs épületet ha használom kimerevedik a kép és csak a hõs mozgásával a centrumban mozog a kép :S Ez elég idegesítõ... Másnál is jelentkezik ilyen hiba?
I love Uplay, pláne mikor szakad a net és pont várostrom közepén vagy :D
és a végére mi a fene az a dinasztia állat? :D
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A heavy cost. I pay it gladly.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
magyar nyelv van a DLC-hez
elvileg több gépre is le kéne, hogy tölthetõ legyen, gondolom az accounthoz kötött a használata, ahogy pl a gyûjtõi változat extra karaktereinek
(utóbbira volt 2x2 nap)
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a dobozos verzióhoz a steam-rõl letöltött DLC mûködhet? Mert ott ezt írja:
A játékhoz szükség van a(z) Might & Magic® Heroes® VI alapjáték Steames változatára.
A másik, hogy valaki tudja, hogy ehhez is van-e magyar nyelv?
Igaz még 2 kampányom hátravan, ami az én intenzitásommal kb. 1 hónap, de feleslegesen nem szeretném megvenni, még ha 10 EUR is az ára akkor sem.
Én is ott vettem meg a Heroes 6-ot és Mastercarddal.
Amúgy felfedeztem egy elég irritáló dolgot:
A végsõ kampány végét újrajátszottam, megöltem a dragont megint, és a végén kiírja az összesítõ képet, majd a Folytatás-ra nyomok, és akkor beugrik a következõ kampány követlkezõ pályája: ami pedig ez a kalózos Crag Hack kampány második pályája.
Amit persze nem vettem meg, szóval ha a gombra nyomok, lefagy az egész és kidob az asztalra....
Ez azért elég gáz.
Amúgy azt tudja valaki, hogy a DLC-t ki fordította le magyarra? mert a kampány menüben a scenariok neve magyarul van, ebbõl következtettem, hogy akkor fordítás is van. De ezt is Vologyáék csinálták?
Ha nincs bankkártyád amivel tudsz vásárolni akkor Magyarországon sehogy. Létezik dobozos változata a DLC-nek, de Magyarországra nem hoztak belõle. A steames verzióhoz steamen tudod megvenni a DLC-t, persze kártyával fizetve.
fizettem.Különben ha valakinek nincs Visa kártyája miképp tudja beszerezni az új DLC-t?
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ez van.
Ha 10 éve valaki azt mondta volna, nekem, hogy egyszer majd nem fogok tudni egy single player gamet játszani, amikor akarok, körberöhögtem volna. És végül eljutottunk idáig.
Megveszel egy egyszemélyes játékot, kifizeted érte a pénzt és nem tudsz vele játszani :D Van ennek értelme? Nem multizni akarok, csak a gép ellen és nem tudok és akik ezt okozták még le is sz*rják és nem javítják.
Ha már ahhoz volt arcuk, hogy bevezessék a DRM-et ami már akkor egetverõen nagy arcátlanság volt, de megcsinálták, akkor legalább foglalkozzanak, hát ilyeneknek nem szabad elfordulnia.
http://www.change.org/petitions/ubisoft-either-make-uplay-start-working-or-scrap-it-immediately
Valami hasonló lesz szerintem itt holnap. Bár a DLC-t biztos nem adják oda ingyen. DE szerintem valami ingyen játék lesz megint kárpótlásként.
Szerintem nincs bent senki ubiéknél hétvégén, különben már megcsinálták volna.