10317
  • Andrews2007
    http://soundcloud.com/ubi_irina/danse-macabre-jason-graves

A 2. DLC fő zenei témája Jason Greavestől most.
  • csouzlee
    Igen mindent megcsináltam ... próbáltam patchekkel ,patchek nélkül ,úgy írja hogy 1.1.1-ig kell patchelni és utána crack ,próbáljam végig patchelni és úgy?
  • Cobra.
    Patcheket felraktad, illetve bemásoltad a helyükre a crack filejait?
  • Guren
    nem
  • csouzlee
    Hali. leszedtem skidrow-os változatot ,feltelepítem ,crack erre nem lehet elindítani mert az ubisoft game launcher leáll .... mit csináljak? Van amikor elindul ,de csak fekete lesz minden ... valaki tud segíteni?
  • tibor16
    Sziasztok,
    bocs, hogy ezzel untatom a társaságot - de felfedeztem, hogy nem mindegyik hőssel csinálja, van olyan "felvett" al-hős :), akinél működik...
    Nem lehet, hogy valami képesség kell hozzá, és a főhősömnek, Anasztáziának hiányzik?
    Tud erről valaki valamit?
  • tibor16
    Ja, nem is tervezem... - privi ment!
  • tibor16
    Nahh kipróbáltam, hogy az automata harc gombra katt 2x - nem működik - vagy nem jól értettem... második szintre érve kiszürkül, inaktív lesz a képesség.. Pedig ez lenne az előnye a nekromantának - ááá
    Állati bosszantó. Az biztos, hogy emiatt nem fogom előröl kezdeni a kampányt. Ha van valakinek tippje, mi a megoldás - megköszönöm.
  • b-type
    Ne változtass a kampány hősén, semmit.
    Nálam is volt, hogy mittomén nem nekromanta mágiahasználót, hanem halállovag fegyverforgatót szerettem volna, és ha jól emlékszem én is belefutottam ebbe a problémába.

De egyébként is törtem a fejem amikor beírtad, mert ettől függetlenül is emmlékszem olyanra, hogy ha hagytam túlcsordulni, azaz teljesen megtelni a spec képsség csíkját, akkor inaktív lett.
    ...már mittomén mi volt, megmondom őszintén, én most H3 Wog-ban nyomom megint... a történet miatt (írok egy kisregényt a HoMM világból...magamnak :) )
  • tibor16
    Szia, köszi a választ
    sajnos, annyira nem vagyok jó angolból, de azért (a Google a barátom) a link alapján kisilabizáltam, hogy ez egy ismert bug, aminek a megoldására azt javasolják, hogy 2x, gyorsan egymásután az automata harc gombot meg kell érinteni. Ez alapból elég röhejes. De ha ez működik, akkor rendben vagyok. Jól értem?
    Az említésre kerülő Noggy 1980's fix, most csak az eset példázására van felhozva? - vagy van valamilyen folt, ennek a problémának a javítására?
  • gandrus
    Rákerestem a google segítségével a problémádra.

"I mentioned this problem in the "how does necromancy work?" thread, since it was my first necro hero and it just confused me.

It is indeed a bug, and it seems to just occur now and again when you create a hero (or seemingly modify Ana). It doesn't happen all the time; I re-created my hero exactly as it was and it wasn't bugged this time.

The only known true fix is to re-create you hero (and thus restart your campaign). However, Noggy1980's "fix" is useful if restarting just isn't feasible. "

Forrás.

Ha esetleg nem tudsz angolul, szólj, és lefordítom neked.
  • tibor16
    Erről beszélek - inaktív, ahogy a magasabb nekromance képességre vált - amikor csak 1 koponya látszik, azaz alapképesség van, akkor még aktív...
    Mi lehet az oka, - gondolom, valamilyen képesség hiányozhat? - de akkor amikor a gép a csatát magában játssza le, akkor meg miért tudja használni? - nem valami billentyú kell hozzá - csak eddig nem találkoztam vele, és nem tudom?
    Segítene valaki?

• tibor16
    sziasztok
    a Nekro, vagyis az első kampány 3., részében vagyok, 18-as szintű Anasztázia. Ez elvileg jó - ami visznt a gondom, hogy nem tudom, hogy miért nem működik a nekromancia képessége...
    Lent vagyok a föld alatt, a démoni sereggel küzdök, - viszont a harc közben, amikor a sárga körben a sima élet visszatöltési lehetődég át vált 2-es és 3-as szintűvé, akkor belül inaktívvá válik az ikon szine, és nem engedi, hogy a lényeimen, akik ugye élőhalottak, alkalmazzam a képességet...
    Kipróbáltam, amikor a gépre bízom, hogy oldja meg a csatát, akkor kiválóan működik... vagyis a nekromancia képességgel, kiválóan visszatölti az életet... Volt olyan is, hogy nekem is működött, az emlékes pályán, de most, bár töltődik, de egyszerűen nem aktív az ikon.
    Mondjam, vagy mutassam, ez mekkora kib...s - pont a legfontosabb képességet nem tudom használni...
    Biztos valami hót egyszerű a dolog, csak nem jövök rá - vagy valami billentyű kombináció kell hozzá? - vagy mi a fene lehet a gond?
  • CigányaCalver
    Kösz a tippet, ezt én se tudtam.
  • Pio
    Szerintem csak addig van ez így, amíg le nem cseng a béta. Vagy legalábbis remélem. Mert tényleg fura, hogy a hivatalos oldalon ez jön be, bármilyen hivatalos linket vagy google találatot nyitok meg.
  • Carmageddon
    Megjelenik a heroes online is csak nem tudni mikor.
  • Petiknight
    Sziasztok,

nem tudja valaki, hogy mi lett a hivatalos Heroes6 oldallal? Most mar csak ez a fos kartyajatek lesz a jovoben? Milyen linken lehet elerni most a hivatalos oldalt?

• kerla
    Köszönöm, értem, jó tudni így a kampányok fele tájékán :-)

Apropó, valaki letöltötte már uplay-es pontért a háttérkép csomagot? Én most ezt tettem, de csak egy frakció, egy db képét szedte le kb 10 méretben..hát ez kib***ás. azt írja, hogy 5 frakció képei vannak acsomagban, de 1 db kép mitől csomag?
  • TreDoR
    Aminek lila a háttere.
  • Botond #9165
    Bocs, úgy pontos, hogy a lila nevű és a szettbe tartozó tárgyakat, akkor is, ha nem a főhősnél, hanem a másodlagos, vagy sokadlagos hősnél vannak éppen a pálya végén.
  • Botond #9164
    Csak a lila nevű tárgyakat viszi tovább.
  • tibor16
    Köszi a segítséget mindenkinek
    félreértés ne essék - a játék nagyon jó - ha elkezdem, le sem tudom rakni :)
    Valóban, ott vannak az ikonok, meg a kis felugró ablakok, azonban, aki gyanútlan, és én is utoljára, valamikor a megjelenésekor1 játszottam az 5-össel, az könnyen eltéved a sok lehetőség között. Amikor rájöttem, már nem volt mit tenni, mert azon a pályán, nem volt több lehetőség, az igazán a hősre jellemző, és bónuszokkal bíró képességekre.
    De ez valószínű, hogy nem a játék hibája, - de azért én nem találtam erre vonatkozóan jelzéseket, vagy valami utalást... de nem kell, hogy igazam legyen.
    Elvégre ez csak egy játék, és ha újra kezdem, akkor azt csinálom, ami a cél, játszom :)
  • kerla
    Skacok, a végigjátszásban olvasom, hogy a hős a felső 3 sorban nála lévő tárgyakat viszi tovább a következő pályáról. És amik rá vannak aggatva? Ez így van, vagy a paccsek óta ez módosult? Mert a leírás még az 1.1-nél készült ha nem tévedek.
    Amúgy most kezdem a Szentély kampányt, az uccsó Antonos pályám kicsit elhúzodott, 23,5 óra alatt toltam végig plussz a jónéhány visszatöltés ugyye.... ohrror ez kérem szépen az én koromban :-)
  • Shiwo
    bocs Cobra, nem neked szántam, hanem Tibor16-nak (:

lehet erre gondolt
  • Shiwo
    a specializáció-képességet ott vannak a vér/könny csík felett

• Cobra.
    A hős specialitásra gondol. Az meg a húsablak 3. paneljén van. (1. a felszerelés, 2. a választható skillek, 3. a faj és hősspecifikus skillek)
  • TreDoR
    "hol van - A JÁTÉKBAN - az a lap, ahol lehet tudni, meg lehet fejteni, mi az amit az egyes hősnél fejleszteni érdemes, mertr az az, ami majd bónuszokat ad neki a későbbiekben..."

Ez alatt pontosan mit értesz? Jobb egérgombbal meg tudod nézni, hogy mit ad egy-egy skill. Ha meg a vér-konny bónuszokra vagy kiváncsi, akkor az ott van a hos paneljén a lények alatt.
  • kerla
    Szerintem csak az adott pályán érted el a szint maximumot, majd következőn folyt köv. 1-1 pályán meg van szbava max mekkora szintig juthatsz el.
  • tibor16
    Köszönöm a válaszokat!

Valószínű, ez lesz a tanulási folyamat, és elöről, immáron sorba elkezdem újra.

Van azonban egy gondom - elértem a 10-es szintet, és nem fejlődik tovább a karakter - ennek mi az oka? - és legfőbb képen - mi az értelme?
    Mert aki először játszika játékkal, az kb ilyenkorra tapasztalja ki, mi az amit érdemes fejleszteni! Igazán nagy méreg, hogy pont most van elvéve a fejlődés lehetősége!
    Arra is kíváncsi lennék, miből kellene rájönnöm, mi a hősöm speckója, mert ha nem olvasgatnék a Neten, akkor csak sejteném, hogy mi az amit érdemes fejlesztenem - vagy a játékban, el van rejtve valahol, és figyelmetlen voltam! Akkor meg, meg kérek valakit, homályosítson fel valaki, - hol van - A JÁTÉKBAN - az a lap, ahol lehet tudni, meg lehet fejteni, mi az amit az egyes hősnél fejleszteni érdemes, mertr az az, ami majd bónuszokat ad neki a későbbiekben...

A fene egye meg, most elöről kezdhetem, mert el van rontva az egész - ki a fene tudta, hogy csak a 10-es szintig lehet fejleszteni? (basszus)
  • TreDoR
    Nincs, de elfoglalhatod.
  • kerla
    Azaz, az a Nekro vár amit írtam. Vele van dolgom?
  • TreDoR
    Elvileg ha átalakítasz 2 fenti várat akkor Sveltana elfoglalja azt amelyik a kapu mogott van.
  • kerla
    én is így terveztem, de egyszerűen nem volt időm lent ügyködni, mert foylamatosan, volt, hármasával jöttek az ellen hősök...

Mostanra azért összekaptam magam, lentt lezúztam mindenkit, megyek délnek, majd nyugatnak, de lehet, hogy fordítva, mert délen egyszer már zúztam, de visszafoglalta, míg föld alatt nyomultam. Ja, és DK-en van eg yNekro vár, de ahhoz nem enged nyúlni.. gondolom csak vmi küldi után lehet...
  • TreDoR
    Jah, emlékszem ott engem is hullámokban találtak meg, de aztán elapadtak. Mondjuk én elfoglaltam eloszor a foldalatti várakat, aztán meg azt a várat ahonnan teleport kapun keresztul kuldik oket (pont az utolsó, 3. foldalatti vár után van egy feljárat oda).
  • kerla
    Halljátok, én megbolundolok ezen a Kastély 4-es, azaz utolsó pályán. Rohangálok a tengernyi pokol hős után a saját területemen, hódítani ha elindulok, még meg sem közelítem az ellen várost, már ott ténferegnek az ellen hősök a váramnál, teleportálhatok vissza, leverem, majd újból indulok.... ez borzalom, ha így haladok, még 2 hét múlva is ezt a pályát csinálom...
  • Shiwo
    nem az első olyan játék, ahol "párhuzamosan" halad a cselekmény a választható oldalak kampánya közt, engem nem zavar... regényt is olvastam már "nem megfelelő" sorrendben, mert csak úgy tudtam hozzájutni... de hát ízlések és pofonok :)
  • Botond #9148
    Nyilván egy filmet vagy sorozatot is meg lehet nézni úgy is, hogy össze vissza lépteted, de nem sok értelme van. Persze ez ízlés kérdése is. Nekem nagyon bejött a történeti sorrend, talán ezért is az egyik kedvencem lett ez a rész a sorozatból, mert nagyon jó története van, és nem volt egyhangú hent ugyanazzal a hőssel, hanem minden pálya új egységek, kihívások, nem fásultam bele a 150 óra gameplay alatt.

De persze mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.
  • TreDoR
    Heroes VI Kampány végigjátszások

Támpontot adnak ilyen kérdésekben.
  • tibor16
    sziasztok,
    most már csak kellene egy értelmes stratégiát alkalmaznom, mert az orkok úgy elkalapálnak mint a pinty... Pedig már harmadjára próbálom a "Kastélyok" kampányt. Mire a kritikus ponthoz érek, addigra az Orkoknál háromszor annyi koma van, mint nekem.
    Milyen taktikát érdemes követni? Ilyenekre gondolok, hogy - egyszerre egy hős, vagy több? Mikor kéne az Orkoknál hódítani? Van ott egy Griff-es küldetés, ami aztán a griff tornyot adja - azt az elején érdemes megcsinálni, vagy amikor már fel is építhető? Mert ha pőrén, kevés harcossal megyek - sok embert vesztek... ha meg várok, amíg sok lesz, mialatt ezzel foglalkozom, betörnek hozzám - és mehetek vissza... A tulajdonság pontokat milyen sorrendbe érdemes rakni? Mi a kifizetődőbb, ha előbb a harci, vagy inkább pl a fejlődést 25% bónusszal segítő tulajdonságokra rakok. A kincsesládáknál inkább a pénzt, vagy a tulajdonság növelő pontokat érdemes választani?
    Jó sok kérdés, - tudom. Nagyon jó a játék, csak az is jó lenne, ha néhanapján meg is nyerném...
    Adnátok tippeket? - hogy is kell ezt csinálni.... mi a jó taktika...
  • Shiwo
    amúgy is, csak fejben kell összerakni a történetet... és közbe rá-rálehet csodálkoni, mikor másik kampánnyal játszol, hogy "jéé..akkor ez ezért történt a másikban..."