• kissssss
    Nem akarlak elszomorítani de ezzel én is tisztában vagyok kár volt ezt le írnod. :)

Sehol nem írtam hogy csak nosztalgiázni akaró retro sznobokra kell építeni csupán annyit próbáltam sugallni hogy ennél a résznél túlzásba viszik a változásokat, éppen elég lenne csak apróbb lépéseknél megmaradni jól megfigyelhető hogy a 3 részhez képes változott az 5 kis mértékben mégis nagyrészt mindenkinek tetszett az ilyen olyan apróbb változás(pedig túl nagy különbség nincs) nem csak a túlzásba vitt újításokkal van a gond hanem a tálalással is az új résznél.

(és megköszönném ha nem magyaráznád bele a mondandómba ezt az "örök elégedetlenkedők akiknek nyilván sose fog megfelelni a játék" dumát mert elég aljas húzás ez, de most kivételesen eltekintek ettől.)

h4 téma.
    Ha a kőkemény fanok és az átlagos heroes rajongók is elfogadták volna a sok változtatás akkor fogyott volna mint a cukor, multi meg bugok ide vagy oda most had ne akarjak már felsorolni kismillió egy játékot aminek a fojtatása hemzsegett a hibáktól de mégis vették.

hogy kinek mi a véleménye az édes mindegy itt a te az én meg mindenki másnak a pénztárcája ami lényeges,3DO volt vezetői meg csak maguknak köszönhetik a bukásukat.

piramis a 2 részben és??? ez maximum Murdernek nem jön be.