Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
kissssss #833 lásd #820
köszi de nem kérek felvilágosítás a ki mit készített lexikonból tisztában vagyok vele.
nem csak nekem nem tetszik hanem másoknak sem jön be az új stílus, hogy miért? nézd meg a 2 és 4 részig a vártípusok stílusát, pont annyit változtattak hogy ne legyen túl nagy különbség a régebbi résztől de még az 5 résznél sem vitték túlzásba az újításokat(nem mertek kockáztatni).
persze a különbségek mára nagyok egy 2 és 5 rész között de tisztán kivehető hogy ez meg ez innen ered(kardforgatók lich-ek stb).
hogy mi a gond? az hogy valószínűleg megint elkövetik ugyan azt a hibát mint a 4 résznél(karaván, harcoló hős akár több is egy csapatban stb stb stb)
az eddigiek alapján megint ez fog történni csak most már nem csak játékmenet béli újításokat viszik túlzásba hanem a játék sorozat dizájnját is durván megakarják csavarni, hogy ez miért gond? a válasz egyszerű azért mert sokan nehezen fogadják el a túl nagy változásokat szeretnek ragaszkodni a megszokott stratégiához egységekhez akármihez.
így is nagy kockázatot vállat az uborkaszaft az 5 részel de szerencséje volt.
mindegy a lényeg annyi hogy nehogy túl kevesen vegyék meg a 6 rész mert ugye amelyik játékból nem kel el elég annak ritkán van fojtatása, e téren a sok ideírogató kis álszent pelenkás összeteheti a két kis kezecskéjét hogy lesz fojtatás.
még valami tudom hogy még jelentős idő van a játék boltokba való kerüléséig és sok minden változhat ez alatt de jelen állás szerint ez nekem nem jön be jaj bocsánat nem csak nekem másoknak sem.