Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Pio #831 Szerintem ilyesmiről szó sincs, mindenki érvel/ellenérvel, 1-2 félmondatot leszámítva teljesen kulturáltan irkáljuk le a véleményünket.
Nekem például (bár szerintem már leírtam) pont a necro tetszik a legjobban, mégpedig azért, mert minden lény odaillő. Amúgy az új necro koncepció az, hogy a kezdeti gyengeségük mozgékonysággal kompenzálódik, majd a feltámasztott tetemekből az idő segítségével erőfölénybe is jutnak.
A Haven is jó lett szerintem. Az utoljára bemutatott lény nem illeszkedik a képbe, mert azt leszámítva megmaradt a középkori mitológia vonalán a város.
Számomra az Inferno a gyenge pont, mivel az utoljára bemutatott Breeder nagyon kilóg a sorból és főleg jellegtelen tucathorrorlény. Oda is valami mitológiai lényt lehetett volna találni és akkor kifogástalan lenne az a vár is.
Illetve továbbra is tartom azt, hogy vannak örök elégedetlenkedők, akiknek nyilván sose fog megfelelni a játék, sőt, a szélsőségeseknek egyetlen eleme se igazán.
Ezzel nincs baj, ilyen is kell, hisz vannak építő kritikáik, amiktől továbbfejlődhet a széria, de azért az fontos, hogy ezek a személyek tisztában legyenek az örök elégedetlenkedő mivoltukkal és ne folyton a fejlesztőket hibáztassák, lássák tisztán, hogy ezek szubjektív dolgok, amikről csak részinfókat tudunk.
A fejlesztőket majd akkor lehet hibáztatni, ha kijön a játék és gagyi lesz, bugos lesz, rövid lesz, színvonalon aluli lesz, satöbbi.