Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
raul99 #8244 Üdv mindenkinek!
Bátorkodom némi megjegyzést tenni a Heroes 6 kapcsolatban. Azért vetemültem erre a bátorságra mert idestova 15 éve játszom a sorozattal és amikor megtudtam ,hogy magyar kézbe került, nem volt kérdés ,meg kellett venni a játékot. Némi játék után ,kezdett kialakulni bennem a vélemény,
Pozitívumok: Nagyon tetszik a vér és könny útja. Tetszenek az új csatakiáltásokhoz tartozó bónuszok, pl: első gyilkolás utáni plusz lépés stb.Összességében ide sorolnám a nyersanyagok csökkentését is , sokkal dinamikusabb a játék. Tetszenek a Dinasztia fegyverek és az online megoldás , annak ellenére, hogy év elején volt némi fennakadás. Tetszik a 3 szintes felosztás /alap,elit,bajnok/
Negatívumok: Ami nagyon bosszant és nem tudom ,hogy bug vagy sem az a villám csaták alatt a dinasztia fegyverek nem kapnak xp-t /sem kampányban, sem single playerben/ az eddigi összes patch megléte mellett. Nekem a Heroes-hoz hozzátartozik a szerencse is bármennyire is bosszantó tud lenni a hot seat módban kiegyenlítődik a véletlen szerű képességek alkalmazása és szerintem az 5. részben jó megoldás volt pénzért változtatni a képességeken. Ami még számomra rettenet /azután hogy fizettem 9000ft-ot/ az a város kinézet, nem tudom fog e változni ,de remélem. Nagyon sajnálom ,hogy kimaradtak a tündék , és a sárkányok.
Összességében kellemes játék ,de a sok bosszantó apró hiba ellenére , amíg nagy változás nem lesz visszatértem a Heroes 5-höz.
Csak azért mertem megfogalmazni a véleményem , hátha a fejlesztők közzül valaki elolvassa. remélem lesz javulás ,de azért éljen a HEROES!!!
Egy ötlet a fejlesztőknek: Szívesen Játszanék egy olyan Heroessel, ami a mai, közeli jövőben játszódik, asah világában.
Üdv mindenkinek.