Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
ArchDruid #8213 A lényvinnyogás akkor jelentkezik, ha a csata sebességét elmozdítjuk az alapértelmezettről. Én feljebb húztam, de csak picit, hogy mégse olyan komótosan cammogjanak a lények, a hangjaik meg olyanok lettek, mintha egerek cincognának... Azt nem értem, hogy a Beta alatt nem volt ilyen gond, ott tökéletesen működött, pedig ott is felhúztam a mozgási sebességet. Hagy lehetett elcseszni a kész játékra?
A lebutított vár definíciójhát meg szépen kifejtetted.. Pont ezekre gondoltam. Illetve a H3 stílusú városképeket, ahol ugye látod, mit építettél. (de bízzunk benne ez benne lesz később) A blacksmith hiánya nekem nagyon fájó pont... Meg ugye nincs shipyard sem.
Apropó hajózás: Miért van az, hogy a hajók totál némán mennek? Nincs semmi hang, semmi liccs-loccs, amikor hajózunk. Ez is zavaró. Meg az, hogy nem lehet summonálni a hajókat. Mindig újat kell építeni.
Meg ugye most már nincs munícó limitje a lövő egységeknek, tehát ha egy 100 fordulós csatát játszol, akkor is vígan fognak lőni nem úgy, mint a korábbi részekben, hogy 12-24 kör elteltével a lövészek kénytelenek voltak gyalog támadni...
Apróságok ezek, de bosszantóak, és levonnak a játék értékéből.