Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Lokker #8211 Erről a lény vinnyogásról én nem tudok, pedig mintha valaki mondta itt, hogy akkor jelentkezik ha felpörgeti a csatákat. Nos kipróbáltam de nálam nem jelentkezett (lekopogom). A "leegyszerűsített/lebutított" vár alatt meg nem tudom mire gondolsz. Ha esetleg részletesen kifejtenéd, mert én csak arra tudok gondolni, hogy kevesled az épületeket, gondolok itt a magic tower-ekre vagy a külön vár és városháza fejlesztésekre, esetleg a várankénti speciális épületre, ja és a kovácsműhely jut még eszembe. Nos igen, utóbbi nekem is hiányzik de nem létfontosságú, mert talán a lőszeres kocsinak volt haszna meg a ballisztának ha arra szakosodtál de kb. ennyi. Mindent összegezve én nem sajnálom érte a pénzt, főleg, hogy nem is volt drága (8000 Ft) engem remekül elszórakoztat mind a látvány, a történet és a játék. Én remélem sokan inkább a pozitívumokat nézik benne nem pedig a hibákat keresik, mert akkor kár volt megvenniük.