Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
-Nem lettek kész időre...ez olyan, hogy egy kiadó nyilván a saját üzleti megfontolásai alapján határoz meg időpontot, ez nem most fordul elő első (vagy akár második) alkalommal a játéktörténelemben, hogy nem egyezik a játékfejlesztők kívánalmaival.
-a halasztás gondolom uez.
- Van benne bug, a tele van/volt az óriási túlzás...nem mondhatok mást, mert játszok vele a demo óta, érdek nem fűződik a véleményemhez.
Az amiket látok, pl. a fejlesztett griff támadás, meg hogy a főnix ottmarad...engem nem igazán zavarnak.
-A kritikákat nem olvasom, a Gamestart meg pláne nem...persze ettől még léteznek, tudom...sajnálom ha így van, de én HoMM vonalon a saját értékítéletemben bízok, lévén ismerem a sorozatot, és sok időmet szépítette meg az eddig megjelent részek....kivéve a HoMM 5. része, mert azt szerintem úgy elverte a Kings Bounty mint a szél...csak úgy porzott.
-..sok síró beszólás a fórumon:..át ha hasonlóak mint itt, akkor ez nem igen probléma, hisz menet közben derül ki hogy a síró beszólások mögött játékos probléma van (..teszem azt: "én akkor is Hard-n játszom, ha nem értem...mert eddig is hard-n játszottam minden résszel"..stb)
- eladásról nekem sincs infóm...és szintén nem befolyásol,..mivel nekem megvan, és örülök neki...gyűjteményes darab.
...a bejáratott franchise nálam bukó, mivel NWC/3DO meghalt, a HoMM 6. részét nem azok csinálták akik a HoMM 5. részét...szóval nem tudom mi a 'bevezetett'...
Tartom magam ahhoz, hogy jó a játék...én jókat játszom...és ez csak jobb lehet idővel.