• ArchDruid
    Nem lehet sajnos. Se Főnixet, se elementálokat. Nincs Elemental conflux, meg semmilyen épület, ahol lehetne venni belőle. Csak idézni lehet őket.

A tűzmágia nem olyan jó. A sebző spellek lóf...t se sebeznek. Amit ott érdemes használni, az a belső tűz, meg a sebzésnövelő erősítések.

A legjobb a légmágia, és a villámcsapás. Én mindig azt fejlesztem ki. Na meg a sötét mágia. Időstop, meg a hipnotizálás. Juggernautot azért érdemes vinni, mert nagy a kezdeményezése, és mindig az kezdi a csatát. Akkor lehet varázsolni. A legjobb lény az infernoban a Marcangoló :-) Többezres seregeket iktattam ki velük.
    Úgy kell őket használni, hogy vársz velük, majd ha az ellenség közelebb jön melléjük állsz, de nem támadsz. Következő körben rá kell varázsolni egy gyorsítást, hogy az jöjjön, és akkor robbantani a csontszilánkokat! Közelharcban nem túl erős, és az ellenség általában mindig azt pusztítja, de í spec képességével nagy terminátort lehet belőle csinálni. 150%-os sebzést visz be mindig.