• seramiland
    Hahó!
    A főnix nekem is többször ott ragadt... de azt gondoltam, ez a normális, mivel a többi lény hulla is ott marad a csatatéren, amíg valaki át nem halad rajta. Vagy nem?
    A fejlettebb kentaurnál az áthúzott piros karika azért jelenhet meg, mert ő tud haladni és lőni is egyszerre, vagyis ha először lősz, utána tudna sétálni - ezt lehet kiiktatni az áthúzott piros karikával, ha nem akarod, hogy menjen. Nem ezt láttad? A hasítást pedig csak ezután adná meg... tény, hogy néha nem adja meg, más lénynél már nekem is feltűnt, de lehet, hogy ez is normális. Nekem úgy tűnt, ha először várok és a várakozás utáni cselekedet során pusztítja el az első ellenséges csoportot, akkor nem mindig kapom meg a plusz cselekvési lehetőséget.
    A Juggernaut speciális képessége pedig működik, csak nagyon keveset tud lépni és az sem mindegy, hogyan (csak egyenesen, asszem), ha ezt használja, és ha nem érne el senkit, akkor automatikusan nem tudja használni - mert minek is. Majd vigyázz, hogy a saját egységeidet ne pofozd le közben. :)