Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Lokker #8117 Érdekes, elég sok hibát olvasok itt a játékkal kapcsolatban és az az érzésem, hogy én akkor valami mással játszok vagy nem tudom. Lekopogom (kopp-kopp), hogy még nem találkoztam velük, de nálam tökéletesen megy a játék. Én már csak elvből nem is veszek ilyen 10-20e Ft-os egeret mert arra . hogy elnyüstöljem vagy kicsit keményebben bánjak vele bőven elég a 900Ft-os egér (valószínűleg ezért nem találkoztam az előbb említett hibával) a játékkal kapcsolatban meg hát megesnek ilyenek. Lehetetlen tökéletes programot írni ami az ezer féle egyéb programmal kompatibilis legyen, ne akadjon össze és tökéletesen fusson a kismillió féle konfiguráción. A tartalommal kapcsolatban meg ez van az Ubisoft döntésén múlik, hogy mikor akar kiadni hozzá plusz dolgokat. Bugok voltak vannak és mindig lesznek is. Inkább segítsük a fejlesztőket, hogy elmondjuk hol van és mi a hiba nem pedig olyan mondatokkal dobálózni, hogy "Mekkora szar ez a bughalmaz!!4!!4!44" és társai. Volt itt valaki akinek 2-3 hozzászólásában szerepelt a mondat, hogy "Na én ezért várok a játékkal, majd megveszem ha kijavítják a kismillió bugot." vagy hasonló és mikor kérdeztem egyet se tudott mondani csak előző hozzászólásokra hivatkozott. Nekem nagyon tetszik a játék, napi 1-2 órát elvagyok vele. A történet is érdekes, legalábbis nekem tetszik. A skill rendszer tetszik. Bőven elég az a 30 pont amit szét lehet osztani. A lények közt akad egy-kettő amin még van mit finomítani (pl.: szintjéhez képest elég gyenge), de majd jönnek a javítások és mindenki boldog lesz. A Heaven várnál már viszont okosan kell lépni mert a fejlesztett íjásszal saját magunkat is meg tudjuk viccelni. Szóval nállam a játék 9,8/10
Az a 0,2 pont a betöltés utáni plusz betöltés.