Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
ArchDruid #8066 Ez a haven kampány nekem nagyon tetszik. Most játszom a 4-es pályán, és végre egy jól megtervezett pálya, két ellenféllel, akik szövetségesek.
Tényleg tervezni és gondolkodni kell, mielőtt cselekszel! A narancsot már megöltem, a piros van már csak. De szerintem ők se fognak sokáig ellenállni!
Nem olyan lehetetlen, mint sokan mondták itt korábban, de tényleg tapasztalt heroesosnak kell lenni, hogy sikerüljön!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem a siker kulcsa, hogy Lord Kilburn-t az előző pályán fel kell tápolni legalább 20-as szintre, így két harcos hősöm lesz, nem csak egy, Anton. Kilburnnel védem a várakat, Antonnal meg támadok!
Anton már 30-as szintű, így bivaly erős, nem kell neki nagy sereg. Kilburnnál kétszer akkora seregem van, mint Antonnál, bár most volt egy támadás, ahol majdnem kikaptam... Majdnem ripityára vert, szóval most lehet feladok 1-2 várat, ha nagyon rámjönne... :)
Egyébként piszok nagy szerencsémre Antonhoz csatlakozott 39 fényelementál még a pálya elején. Ház az a lény valami elképesztő durva! :D Csata elején rávarázsolom az erősítés hívást, így a 39-ből azonnal 62 lesz. Beugrok velük a csatatér közepére, és várom, hogy mindenki megtámadjon. Mivel én hamarabb támadok vissza, mint ahogy az ellenfél támad, mindig az elementálok ütnek először. A fényelementál pedig úgy támad vissza, hogy robbant egy bazinagy halálsugár-fénycsillagot amivel mindenkit sebez, a saját egységeimet pedig gyógyítja. Szóval, csak jó helyre kell állni vele, és egyedül levág egy teljes sereget az elementál!!! :D Nagyon tetszik!