• BlazeH
    Először is az a harmadik küldetése az orkoknak amiről beszélsz.
    Nem különösebben nehéz csak türelmesnek kell lenni, én egy hőssel csináltam meg az egészet mert gyenge volt a második hősöm.
    A fő hősöddel nem okozhatnak gondot a támadó nagák.
    Északra van fa és érc bánya, ezeket én elég későn szedtem össze, de az sokat segíthet, kristály bánya nincs azt ne is keresd.
    Amint tudod csináld meg a fejlesztett town portalt, az ezen a pályán különösen fontos.
    A támadók hullámokban érkeznek, ha gyorsan leszeded mindkét (mindhárom) hősét akkor utána van 4-5 napod felderíteni, fejleszteni mielőtt jönnek az újabbak. Ha megjelennek visszaportál a várba, onnan meg kilehet portálni az erődökbe amilyekhez közel mentek. Ha esetleg elfoglalnak egy erődöt az nem gond, lenyomod a hősét a második hősöd meg visszafoglalja az erődöt.
    Nekem sokat segített a hadúr parancsa és a roham, a íjászat 3-mal lődöző és cleavevel duplán ütő pár száz goblinommal :)
    A gépnek egyébként nincs vára, a semmiből (örvényekből) tűnnek elő a naga seregek.
    Normálom játszottam, ha te esetleg hardon tolod ott nehezebb lehet, de nem hinném hogy sokkal.