Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Nem tudom ki hogy csinálja, nem is dolgom megmondani.
De sztem.
Ez egy elég összetett játék, figyelni kell sok mindenre...én teszem azt normálon, és egyedin nyomom (fel vannak húzva a semleges lények 'szaporulatilag').
A -hard- akkor jön amikor már azt gondolom, hogy olyan 90%-ban jól csinálok mindent...nem csak a játszott oldalt ismerem, hanem az ellenfeleket is...melyik várnak mik a specjei..mire lehet számítani, és uezek hősöknél és lényeknél.
Szvsz hagyni kell lehetőséget a tévedésekre az első játékok alkalmával.
Nem igen tartom indokoltnak a -hard-n való játékot mindaddig amíg viszonylag ismeretlen a játék, mert akkor sokszor azért nehéz mert erre, meg arra nem gondoltál...nem a bug az ami leveszi a játékélményt, hanem az hogy Hard-n az AI 'ismer' téged, ismeri a választott csoportod erősségeit és gyengéit, ismeri a hősöd jellemzőit, a varázstárgyaidat...stb.
Amíg ez a játékosnál sincs meg, addig igazából a HARD fokozat is, egyfajta reménykedés hogy az AI ostoba is lesz néha....(mert lesz), mert valójában nem lennél ellenfél neki.
Szal sztem felesleges.
Kiismerni a játékot meg teljesen szabadidő függő, hogy melyik fokozaton teszi valaki..