• ArchDruid
    Én hardon játszom, egyedül az infernot csináltam normal-on, mert az tényleg durva az elején.
    400 az valóban kevés! legalább 800-at szedj össze! Amúgy én nem emlékszem, hogy heteket nyomkodtam volna a tovább gombot. Én bejártam a pálya minden zugát, megöltem minden szörnyet még azután is, miután már nem kapott több XP-t a hős.

Szerintem ezt a játékot nem lehet elrontani. Nincs olyan pont, ahol azt mondhatnád, hogy na most csesztem el! (Kivéve persze, ha megtámadsz valami deadly lénycsoportot, és leamortizálod a seregedet! Akkor tényleg vége! :) )

A lényeg az, hogy a csatákat próbáld minimális veszteséggel zárni! Nem tudom, hogyan harcolsz, de itt nem a barbár lerohanom stílus a nyerő! :D
    Én általában szétszedtem a szukkubuszokat 2, később 3 részre. 3x300 jobb, mint 1x900! Szukkubusszal támadj, a Mániákusokkal csak védekezz, illetve álld körül a szukkubuszt, hogy ne érjék el! Regenerációt és a föld varázslatot mindenképp tanítsd meg neki, mert az elengedhetetlen! Pontos célzás is kell, meg az erősítés hívás! Ha 700 Szukkubuszra ráteszed, lesz belőle 850. (persze ekkor egy csapatban kell, hogy legyenek)

Én 6-7 hónap alatt végeztem ki azt a pályát.

Egyébként úgy vettem észre hardon csak a semleges lények szaporodnak el nagyon durván... 6. hónap körül már minden alap egységből légió van (2-3000), de az elitek ből is hadsereg, vagy sereg (400-700)

Ha elrontasz valamit, akkor ott az autosave. Már van 10 kör, amit vissza tölthetsz, szóval nem kell parázni! Kipróbálhatod hard-on nyugodtan, az első komolyabb csatánál úgyis kiderül fog-e menni vagy nem! :)