• enlightened
    Hmmm, nekem csak 400 succubusom van. Akkor ezek szerint, várnom kell még. Mondjuk ezt azért nem tartom a játék szempontjából értelmesnek, hogyha valaki gyorsabban végez a térképen, mint ahogy a készítők kitalálták, akkor álljon meg és kattintgasson a homokóra ikonon ezret, hogy meg legyen a lény létszám amit a készítő kitalált :S. De akkor ezt fogom tenni, köszönöm a tippet.

Amúgy a játék folyamatosan lenyűgöz, minden egyes kampányban új fordulat van a sztoriban amit eddig nem tudtunk.

Egyébként azért játszom normalon, mert a heroes 6 nekem nem csak egy szórakozás, hanem egy élvezetes fejtörő is, valami amin kicsit elmerenghetek és ha jól csinálom, akkor a játék megjutalmaz egy cutscene-el vagy valami hasonlóval. És egy vér és veríték által megszerzett cutscene, vagy csak egy kis párbeszéd is sokkal élvezetesebb mint egy könnyen jötté. Lehet meg fogok próbálkozni a hard fokozattal, csak ezeknél a játékoknál az a baj, a harddal, hogy nem tudod soha, hogy mikor rontottad el. Lehet, hogy az elején csináltál két felesleges lépést a térképen és csak hetekkel később iszod meg a levét, amikor széjjel vertek.

Csak ezért tartok a hardtól, mert lehet órákig játszom a mapon és végül kiderül, hogy már rég elszúrtam az elején, de most derült ki és már nem lehet visszacsinálni.

Akik hardon tolják, azoknak van valami taktikájuk, honnan lehet tudni, hogy mikor rontom el?