Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
BlazeH #7772 Fokozottan spoiler veszély!
A nagáson vagyok túl. Magic, tear Irinával csináltam meg normalon.
Viszonylag könnyűnek tűnt, főleg miután lenyomtam a démonokat.
Az elején minél előbb el kell foglalni az északi és észak-keleti várat (ember vár, quest is kapcsolódik hozzá). Ezután járd körbe a területeket, amíg kicsit megerősödsz, így három várad lesz, a démonoknak pedig kettő, így elvileg gyorsabban nő a serged. Ha már elég erős vagy nem lehet gond a két démon vár elfoglalása. Én itt elkövettem az a hibát hogy túl korán foglaltam el az egyik démon várat, ami után a démonok és az emberek is elkezdtek folyamatosan támadni, ez kicsit megnehezítette a dolgot. Ezután győzd le a bosst, így megkapod a Tear of Ashat. A boss után Irina 30-as lett, úgyhogy mentem egyből Gerhardt ellen, nem törődtem az ember várakkal. Háromszoros túlerőben volt, de a várakban megépítettem a második speciális épületet, amik összesen 60%-kal növelték a víz mágiát, a Mizu-kamik és Yuki-onák sebzését, és a papnők gyógyítását.
A várostrom a nágákkal egyébként kemény tud lenni, amik segítenek:
magic tear hős tsunamija (minden kis lényt 2-3 körre lebénít), időstop, békesség (3-4 kör), teleport. Amíg ledől a kapu ezek feltartják az íjászaikat, amiket a papnők és a yuki-onák amúgy is aprítanak. Az időstop meg féken tartja az undorító radiant glorykat.
Ha van még kérdés csak nyugodtan :)