Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Meg azért is írtam lehetséges problémákat, mert sztem magasabb nehézségi szinten term. hogy nem lehet rohanni..de ez így is volt az előző részekben is.
Történet módban tök mindegy hogy mit ír ki a térképek végén...veterán, hős, bajnok...nem ez számít, hisz ahol átviszem a hőst egy második, harmadik térképre ott maxolni kell a tartósan tulajdonságot növelő helyeken, összes aréna, összes +védelem, +erő..stb, mindent végig kell nyomni, és ez idő....azaz nem számít minek értékel a játék a végén, mert a végkifejlet előtt még körbenézel minden addig kihagyott érdemlegességért.
a megfelelő varázstárgyak megint csak nagyon fontosak,..szal mittomén hol mennyire lehet elcsúszni, de én még eddig nem éreztem hogy a gépnek bárhol komoly sansza lett volna ellenem...és nem spártaian nyomom, mert azért nálam is befigyelt a bőséges kezdő nyersanyag, és a sok és gyors lényszaporulat a semleges mobokra...ez azért számít, mert így a kezdeti szintlépés is gyorsabb, és ha csatlakoznak az is több.
Szal egyenlőre én sem sanyargatom magam a normállal...élvezhetően játszom, majd később, a későbbi végigjátszásoknál kínzom magam a szigorításokkal :))