Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Crome #7721 Szerintem egyszerűen csak arról van szó, hogy másféle játéksítlushoz jobb a könnyű fokozat, megint másféléhez a normál. Nem kételkedem abban, hogy normálon is meg lehet csinálni, de másképp kell nekiállni agyban és taktikában az egészhez. Az én stílusomhoz a könnyű fokozat volt itt az ideális (ismétlem, csak ebben a 6. sorozatban, mert az előző 5 sorozatban a normál fokozattal toltam) és nem érzem magam kevesebbnek azért, mert könnyűn vittem végig. A lényeg az volt a számomra, hogy élvezetesen játszhassak és a kihívás nekem így is megvolt. Nem éreztem/érzek lelkiismeret furdalást hogy könnyen nyerek/nyertem a pályákon, de a hajamat sem kellett tépnem, hogy már megint elbuktam egy pályát és 100x kezdhetek neki. Biztos több valaki attól, hogy megcsinálja normál fokozaton, de nekem többet ér, hogy élvezetesen játszak, mint azt, hogy elmondhassam, hogy "jee, végigvittem normálon". Akinek nem inge, persze ne vegye magára!