• b-type
    Valszeg elcseszed, szvsz semmilyen probléma nincs a gépi ellenfelekkel a kampányban..legalábbis eddig mindig befürödtem azzal hogy itt írtátok, hogy ez a pálya ilyen kemény meg olyan kemény, ..ezért minden kör előtt mentettem, aztán meg kiderült hogy semmi nincs.
    ..vagy a taktika nem jó, vagy elcseszed az időt nem tudom, vagy nem maxolod ki a térképeket a +-s bónuszokért a tulajdonságokra, de lassan befejezem az összes kampányt (sajnos), és semmi extrával nem találkoztam...voltak nagy csaták, de a legtöbb arról szól hogy szinte veszteség nélkül hozzam ki.
    A szett cuccok megmaradnak...ezt is érdemes kihasználni, minden szett cuccot megszerezni a térképeken...leverni az őket őrző mobokat, még ha már meg is van a szinthatár.
    ...sztem figyelni érdemes azt is hogy milyen vártípus történetét kezded el, és ha úgy érzed átalakítani a hős beállítottságát..teszem azt én a Nekro-t mágussal vittem végig (mert csak belevágtam alapon), de utólag lehet hogy 'magic' hőssel érdemesebb lett volna, az emberek kampányát 'might',..a Naga-t kampányát szintén 'might'..stb.
    Jó dolog a 'Magic'-s hős is, de sztem egy jó 'Might' jobb.
    Na mindegy, lehet hogy átszaladtok eleinte a pályákon, ezért nehezebb a vége, nem tudom...de sztem ebben a játékban semmi komoly nehézség nincs, normál beállításon, és egyedi többin (nagy tömegű semleges mobok-sok nyersanyag..stb)