Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Crome #7710 Nekem mindenhol a 4. pálya volt a legnehezebb, kivéve az Ork-ot, mert ott a 3. A démon kampány meg furcsán könnyű volt egész végig. Én úgy játszottam a kampányokat, ahogy jöttek a sorban, balról jobbra. Így is össze tudtam rakni a sztorikat végül. Bevallom (még ha sokan fújjolni is fognak), hogy 1-2 pálya kivételével könnyűn vittem végig. Nekem még így is kihívást jelentett nem egyszer, de könnyűn is kellően élvezetesnek találtam a játékot. 1-2 bug-al találkoztam ugyan, de az összkép mindenképpen pozitív. Kifejezetten tetszett a teleportok használhatósága, nagyon sok helyzetben anélkül buktam volna az adott részt (gondolom azt úgy is tervezték). Egyedül a nehézségi szintek eltolódása volt furcsa számomra, mert tényleg az előző részekhez (amiket mind normál szinten vittem végig) képest, itt számomra olyan volt, mint ha a könnyű szint lenne a normál, a normál a nehéz és a nehéz meg a hősi. :-)