Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Alrich #7521 Azon a pályán jó ha az összes neutrál által őrzött nyersanyagot felveszed, valamint a fejlett városportál megléte hatalmas előnyt jelent. Szerintem csak egy oldalra fókuszálj támadást legalábbis ha jól emlékszem én felfele indultam meg.
Tipp: pálya elején dinasztiabónuszba választhatod a körönkénti 200 aranyat szerintem megéri, és a kincsesládákból is aranyat válassz mert a szintkorlát szerintem még így is elérhető. Választhatsz még dinasztiabónuszban az építési költség csökkentő skilleket is ha jól emlékszem van egy pár a bronz vagy ezüst fokozatban. És ha van egy kis pénzed érdemes beruházni egy might-os hősre 15+ -osra hiszen a gazdasági részt ha kifejleszted rengeteget tudsz spórolni az átfejlesztésekkel, építésekkel mind arany illetve nyersanyag terén.
Másodrangú hőssel ha csatázni akarsz akkor a mágikusat ajánlanám szerintem nekróknak az a legjobb. Tömeges életszívás és regenerálódás kombó nekem bejött és ha futja mehet a kőbőr is, + ugye a frakció feltámasztás skill, így ha nem is veszteség nélkül, de lehet valamelyest csökkenteni az áldozatok számát. Valamint ha van kettes piacod akkor vásárolhatsz holmit a hősnek amivel növelheted a statjait, bár azok drágák egy kicsit.
remélem tudtam segíteni :)