• Bigpigrib
    "A játék indítása után az az értesítés jelenik meg a tálcán, hogy az nvidia illesztő leállt közben, de helyreállt
    Esetleg van olyan aki találkozott ilyen problémával és sikerült rá megoldást találni? "

találkoztam a problémával, miután ismételten kifagyott többször is, várom a peccset ami majd egyszer megjelenik majd.

Ha normálisan tesztelték volna, akkor kevesebb szembetűnő bug lenne
    Például a starcraft2 miért nem fagy ki? (vagy miért nem generál naplóbejegyzést?:)

Cikkügyileg, én játszottam a 2,3,4,5 tel. A cikkirónak abban teljesen igaza van, hogy rengeteg időt vesz el a játék, jóval több a felesleges időhúzás, ami játéktechnikailag zavaró tud lenni. Engem pl zavar, hogy kiadom a lichnek a parancsot lőjél.... pakk.... villan a skill (újra lőhet.... tűz vazze, tűz... pakk...
    Bakker bírná a gép, hogy kb azonnal villanhasson a ződ nyaláb.
    Csata végén hosszas ujjongás, vámpírok pörgetik a kardot, még a háta mögött is, elsőre jó 9999. re már uncsi
    Igen lassú. Az ember nem ér rá egy fél napot ezt szugerálni, és imádkozni, hogy ne fagyjon ki valami semmiségen.

u.i. a pontos játékhoz, sajnos
    van úgy, hogy az ember nem tud mindenhova elmenni, mert ki kell nyírni az ellent mielőtt visszatér valami horribilis lénymennyiséggel. (mondjuk az fura hogy a szörnyűségesen nagy seregem felbukkanásakor a kép kirongyol a várából, és odabenn nem marad senki, majd miután bementem, inkább meghal a rengetegben odakinn:)