Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
gabbr #7501 Elolvastam a skill összeállításról írtakat. Na majd pakolok ezekre a skillekre és megnézem. Úgyis a haven kampányban most might hősöm van.
Az első kör várakozást úgy értem, hogy általában meg szoktam várni, hogy az ellenfél legyen szíves közelebb fáradni és csak akkor támadok, ha érdemes. Előre rohanni rögtön kezdésnek az szerintem drága luxus. A visszatámadásra a +13% sebzés szép meg jó, de nekem úgy tűnt, hogy a visszatámadás eleve csökkentett sebzésű, akárcsak a második támadások. A +8% HP nem tudom mennyire sok, nekem nem tűnik annak. A védelmekkel meg mindennel együtt is meg merem kockáztatni, hogy egy kőbőr hoz kb ugyanannyit, vagy közel annyit. Persze ezt ki kellene számolni. Mondjuk tudom, ez aktív, de tart 5 kört is. Amúgy meg csalókák ezek a +/-x%-ok. Ha valami ad +30% védelmet az nem lesz soha 30 és egy erősebb alapvédelmű lénynél is kevesebb, szóval jól ki van ez találva, hogy bár erősnek tűnhet pár dolog, de azért annyira mégsem az.
A nagy seregről annyit, hogy nekem magic hőssel is jól ment nagy sereggel az aprítás. A manával magas szinten még nem volt gondom. Na majd valamelyik pálya végén csinálok már ilyen tesztet, hogy mentoringgal felhúzok két különböző hőst és minden egyéb cucc nélkül megpróbálok egy nagy csatát megvívni így is meg úgy is.