Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Bigpigrib #7399 No pár dolog, a H3 ban is volt olyan, hogy az AI mást lépett egy visszatöltött csata után. (ott 100k nál kezdenek furcsák lenni a csontvázak, előfordult, hogy átment minuszba:)
A 7376 os jól írta le.
A 7383 nál:"2011-et írunk, mások az igények, modernizálni kellett " (akkor nehogy megnézd az átvezető introkat, mert katasztrofálisak:)
A 7390 a szintkorlát a h3 ban is volt a kampánynál sajnos. Gyűlölöm:)
Úgyhogy én legjobban a szerkesztett (balanszolt)XXL es pályákat szeretem, bár mostanában már nem csinálok.
7390 A wowban azért ott a lehetőség, hogy a max szint elérése után csinálj egy csomó mást:)
7391 "A fejlesztok jol vegzik a munkajukat." Nyilván:) De akkor miért van benne annyi bug? Miért várjuk a peccset, mint a megváltást? Nyilvános tesztelés kellett volna neki, egy csomó player ingyen is ráugrott volna (Diabloban majdhogynem egymást ölik a béta teszt lehetősége miatt) u.i. a jelenlegi állás szerint az "érdekes, de nem venném meg" kategoria nálam.
Itt a csatáim java részében(kevés térkép) max 23 szintig jutottam,csak egyetlenegyszer voltam 30:) (mentoringgal nagy poén volt:)
vannak benne jó 5 letek, de ez nekem egyenlőre kevés.