• Tibbor
    Ha már régi motorosok vagytok Heroes-ban, maradjatok nyugodtan Normal-on!A kampányok eleje kicsit húzósabb így, meg hullik a férgese rendesen, de amikor már megerősödtünk, szinte csak arra kell figyelni, nehogy meglepje valamelyik várunkat az ellenség?Pár napja pl. még nekem is túl nehéznek tűnt a Haven kampány Normal-on, de 7-es szint után gyakran nulla veszteséggel megúsztam a csatákat.
    Ami elkeserít: elértem a pálya szintlimitjét(10-es), holott a térkép még tele van olyan ellenfelekkel, amik csak tapasztalati pontot adnának, de így nincs értelme megütközni velük.Ugyancsak értelmét vesztik a pénzért és Vérkristályért szintlépést adó helyek is.Kár, pedig csupa jó elementál feni ott a seregemre a fogát.Tulajdonképpen csak a permanens képességnövelő helyekért érdemes végigjárni a pályát, mert a varázstárgyak a következő map-on úgyis elvesznek.Nyugodtan feloldhatták volna a szintlimitet, ezzel is arra ösztönözve a játékosokat, hogy minden zegét-zugát bejárják az adott kampánytérképnek.