Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Pio #7146 Szerintem azért nem kell túlzásba esni és drámatagozattá tenni a topikot, semmi őrületes dolog nem történt itt.
Úgy gondolom - és le is írtátok - hogy ha valaki megvesz eredetiben egy játékot, akkor megpróbálja az értékes oldalát nézni, ezért értelemszerűen a játék adottságaihoz mérten a legtöbb jót fogja benne észrevenni. Ez szerintem egy teljesen érthető és megérthető jelenség, felesleges vitatkozni vele, részben érzelmekről van szó, amikkel pláne nem lehet vitába szállni. Bármilyen termékre ha pénzt költesz, vagyis áldozatot hozol érte, akkor kötődni fogsz hozzá. Ez nem csak a játékokra igaz.
Ugyanakkor a másik végletet nehezemre esik megérteni, amikor valaki egy játékra nem költ egy fillért, nem is tetszik neki, mégis ahelyett, hogy továbblépne képes egy JÁTÉK miatt annyi órán át fórumokon szájkaratézni, hogy ha ugyanennyit 400 forintos órabérért diákmelózott volna valamelyik diákszövetségnél, akkor 3 eredeti játékra is futotta volna neki. Nem tetszett a játék, oké, uninstall azt kész, én legalábbis amikor még warezolgattam, akkor így voltam vele és nehéz megértenem, hogy valaki miért csinál ebből ekkora ügyet. Meggyőzni a fentiek miatt úgyse fog tudni senkit. Legfeljebb kétkedőket tántoríthat el a vásárlástól, akinek az a célja, hogy egy magyar játékfejlesztőnek minél nagyobb bevételkiesést okozzon, annak egészségére váljék.
Persze azokat, akik megvették a játékot és annyira nagyot csalódtak benne, hogy a fentebb írt, pozitívabb hozzáállással együtt se képesek a jót látni a játékban teljesen megértem, ha háborognak.
És még említsünk meg egy vadhajtást is, van az az "állatfajta", aki nem veszi meg a játékot, nem is tetszik neki, mégis felmegy a fórumokra, előadja, hogy megvette és ezek után kezdi el fikázni, mert tudja, hogy így nem fogják a szokásos "ember, nem fizettél érte, lépj tovább, könyörgöm, felnőtt vagy" szöveggel - teljesen jogosan - elhajtani azok, akik a játékról szeretnének beszélni. Ezek szimpla trollok, de bízom benne, hogy ilyesmi itt nem nagyon fordul elő. :)