• Saccard
    Srácok már egy barátomnál is jelentkezett az, hogy hotseat mentésekből összesen kettő lehet kb., onnantól kezdve mindig ezeket felülírja egy új akkor is ha más néven mented le. Valaki hallott már erről és van megoldás? Előre is köszönöm! U.i.: Szarumán én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Mi megvettük és iszonyatosan élvezzük a játékot, végre nem egy újabb rókabőr. Átalakult harcrendszer,hősfejlesztési rendszer, terület birtoklási rendszer, város átalakítás,lények gazdaság stbstbstb. Végre egy játék ahol ismét lehet feleannyi egységgel nyerni és gondolkodni. A grafika és a zene gyönyörű, hangulata is sokkal jobban bejön mint az 5nek. Szerintem a bugokat és a menürendszert leszámítva nagyon jót csináltak a fiúk büszke vagyok rájuk és arra is h magyar céget támogathatok (sőt, egy kedvencet támasztottak fel nekem). Egyetlen negatívum a bugok és az, h nem kereskedhetek ellenfelekkel. Néhán patch és bugok megszűnnek, a kiegészítőkben meg sokkal több potenciál van, mivel sokkal több a lehetőség.