Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
ArchDruid #7093 Ja, még annyit:
Sanctuary kampányban fordult az elő, hogy az elfoglalt és nagy nehezen felépített várat üresen hagytam, a gép elfoglalta, visszakonvertálta, és persz lerombolt mindent, amit én felépatettem. Ugyanolyan szintre rombolta vissza, mint amilyenen volt, mielőtt elfoglaltam.
Ja, és ha visszafoglal egy várat, ami azelőtt az övé volt, ne lepődj meg, ha másnapra lesz benne néhány légiónyi helyőrség! :D :D
Ez kicsit szemét dolog, de legalább volt benne kihívás!
A legjobb, ha nem engeded, hogy visszafoglalja a várakat, mert akkor kezdődik minden elölről!
Amúgy én is Hardban nyomtam, és sanctuary 4. pályáján a Haven és az Inferno egymást is ölte! Ezért sikerült teljesítenem! Mert egyszer volt olyan, hogy egy bazi nagy Haven sereg, meg egy mégnagyobb Inferno sereg is ellenem jött, miközben én erősen gyengélkedtem. Elvittem onnan a hőst, feladtam a várat! A Haven befoglalta, de ugyanabban a körben jött az Inferno, és elpusztította a várban bent! Így a Haven sereg elpusztult, a bazierős Inferno seregének a kétharmada odalett, én meg meg tudtam ölni és visszafoglalni a várat! :D