Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Figyelni kell mi mit indít be a történetben. Mert ha nem mész dumálni a másik Nekro-hoz, akkor csak a démonok vannak, azokat megcsapod, és aztán fogsz neki a következő ellennek.
Nálam mikor láttam hogy nyitja a kaput a párbeszéd ablak végén, akkor rögtön autosave töltés volt.
A várátalakítás az genyó húzás, de háát akkor is, mindenképpen te vagy az erősebb, tök mindegy mit csinál. ....persze hogy genyó :DD
fullos várat visszaalakítani nem gyenge...pláne olyan pályán, ahol nincs kristálybánya, csak egy messze az AI-nál..
De ezért kellenek a másodlagos hősök felhúzva a főhős által, azok támogatnak, kétszer építenek egy körben, +1 piac. + nyersanyag, ....és olcsóban építenek/fejlesztenek/átalakítanak....nagyon nem mindegy, hogy egy fullos várat mittomén 25fa+25érc+25 kristály és 30ezer pénz, vagy ennek a háromnegyede.
Mert a 'szemét' tuti hogy akkor alakítja át amikor már csak 2 napod van a hétből :)))))
..de mondom, tök mindegy mit csinál, mert úgy is megvered...max meg kell találni hogyan csináld, és nem félkézzel hengerelsz...egyébként ez is lenne a lényege, pl. ilyenkorra már rég tudni kellene, hogy nem kell az átalakításhoz bemenni egy épületbe, ha már a zászlód kint van rajta.
A hengereléshez ismerni kell az adott eszközeid lehetőségeit és gyengéit.
Sokszor olyan könnyen leírjátok hogy bug, aztán közbe egyszerűen csak a játék része. :( ...van benne probléma ezeken kívül is.
Elkeserítő lehet bug-nak olvasni vízen járó hősöket, végtelen sebzést kibíró küklopszokat, heti nullás termelést, néha látom szemszerűen mennyi lénye van az ellenfélnek, néha nem látom....és a nekem bezzeg be kell mennem egy épületbe hogy átalakítsam, amíg az AI-nak nem :)
...stb-stb.
amikor ezek a játék részei, vagy éppen egyszerű figyelmetlenségek a játékos részéről, elég bosszantó lehet annak is akinek a munkája van benne.
Van így is elég javítanivaló....amin én mondjuk spec. egy csöppet sem csodálkozom, mert elég összetett játék.
Az AI meg
...mindig is az volt. :))