• ArchDruid
    Ugyanez történt nálam is szó szerint!!! :D

A necro 2-es pályáján, amikor el kell foglalni a Sanctuary várat, az ellen lényei kijönnek a kapun, én meg rájuk toltam a Tsunamit!
    A békát visszalökte egyenesen bele a kapuba! Nem tudtam sebezni! Se megütni, se meglőni! A kurzor a piros áthúzott karika volt, mikor rávittem az egeret.

Vagy 6-7 körön keresztül a béka megzavarodott és lépésnek csak annyit csinált, hogy kijött a kapuból, megfordult, majd visszament. Mindezt úgy, hogy a kapu be volt zárva. Hőssel se tudtam megölni!

Végül szétvertem a kaput, és addig húztam a csatát, míg a katapult lebontotta az összes falat és akkor a béka már kiszabadult a fal fogságából, és minden visszaállt eredetibe!

----------------------

Egyébként az röhej, hogy bármelyik dinasztia fegyvert a kezébe adhatom a hősnek! Miért nem csak azt, ami a saját kampányához tartozik? Pl. Anastasia a necro hős tud tsunamit idézni?? Hogy? És miért?
    Ami mégjobb, ha kiveszem a kezéből azt a botot ami a Tsunamit adja, és valami mást adok neki, ugyanúgy tud árvizet hívni!

Szvsz ez a dinasztia fegyver egy baromság!!! Az meg idegesítő, hogy single módban nem találni sehol fegyvert a pályán! Az artifactok közül ki lettek törölve a fegyverek! :(