10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#7018 Az ígért kép:
-
Andrews2007 #7017 PAUL ANTHONY ROMERO (A Heroes játék sorozat egyik zeneszerzője és pianistája) LISZT Ferenc dallamot játszott Budapesten a Francia
Intézetben. Ezen is ott voltunk Vologya úrral, itt vegyes dolgokat játszott, volt azért picit Heroes a vastapsokkal tűzdelt ráadásban.
Paul Romero Lisztet játszik Budapesten
2011.10.31. Budapest Mugger Emlékbajnokság H3 támadás 1 perces videó, az elején és a végén én is és Vologya mester is rajt van.
http://www.youtube.com/watch?v=ogyaL935bVo
Az október 31.-ei Heroes sorozat koncertjének első és második tétele/ Heroes mixe 10 percben. (5-6 db volt + ráadás 2 szám)
http://www.youtube.com/watch?v=zYn-rGhtdf8
Első tétel: Menu Theme from Heroes I, Biara's Theme from Heroes V, Grass Theme from Heroes II (which is now also used as Summer Theme in Heroes VI).
5 minutes
Második tétel: Dirt Theme from Heroes IV, Academy Theme from Heroes V, Academy/Order Theme from Heroes IV.
10 minute
Kár hogy nem jöttetek sokan innen az SG fórumról és hiányzott Pio is a fan körből. Szuperek voltak a koncertek. Ingyenesek voltak ám. -
Bigpigrib #7016 Egyáltalán nem szerencsés, mert pl a távolságiakat egymás mellé teszi, így amikor harc van, csak oda kell állnia eléjük:)
Eléggé fura eset pl átlagos pálya, mondjuk heaven az ellenfél, nyomok egy rohamot a ravenous ghoulra, mindig átér, és jó esetben a cleave proccol( mégegy pofont ki tudok osztani), kivéve ha necropolis az ellenfél, soha sem ér át:) (az igaz, hogy csak sima taktika1 van, (dehát meg kell gondolni mire teszi az ember:) -
nemaa #7015 Tactics nélkül szerintem úgy lesznek felállítva az egységek, mintha lenne tactics és nyomnál egy automatikus elrendezést. Ez sajnos nem mindig optimális. -
Bigpigrib #7014 A taktikát az embernek sajna muszáj használnia, a H6 nem eléggé felhasználóbarát:) Bár mindig kiteszem, mert warriorral tolom, de jó lenne ha lenne.. (még jobb lenne, ha végre megjegyezné a jelszó pass párost, mert hiába pipálom rendre... elfelejti. -
Kuglee #7013 Gondolom random, így a tactics skill fontos elemmé vált. -
NovaTerra #7012 Úgyse fizettél érte, akkor meg ne sírj! Egyébként ott az easy fokozat. -
Ariakus #7011 Ez engem is érdekelne, mert nagyon nem egyértelmű az egész. -
#7010 valaki el tudja magyarázni, hogy a combat map-en milyen logika alapján rendezi a lényeimet? akárhogy pakolgatom a hősömnél adatlapján őket, harc közben marad ugyanaz a sorrend. -
roticselli #7009 Sziasztok ! Lenne egy olyan problémám, hogy folyamatosan eltűnnek a mentéseim , legyen az egyéni játék vagy kampány ! Láttam már hogy egy kolléga kérdezte előttem , de ő sem kapott választ a problémára ! Nagyon zavaró probléma, már a legfrissebb patch is fenn van , szóval nem tudom mi ez ! Valaki kérem SEGÍTSEN ! Előre is köszi ! -
Bigpigrib #7008 Játékon kívül meg lehet nézni valahol a laddert? (sikerlista)(érdekelne a lvl 40 es muki taktikája:) -
BmwE30M3 #7007 utobbi..bocs ha nem játszom vele napi 5-8órát!
-
Pio #7006 Kis érdekesség:
-
Shakata #7005 Csaló gép, vagy nem tudsz játszani? -
RamsayBolton #7004 Van, de irányítani nem lehet. Csak a sebzését növelni + area effektet hozzárendelni. -
vidu01 #7003 Sziasztok! Van olyan képesség hogy katapultot fejleszteni? Mint a h3ban. Nekem ez nagyon hiányzik, gyötrelmesek így a várostromok. -
False #7002 Levelezek a black hole-al,mert ez a 30as szintlimit gyalázat, meg nagyon sok irritáló hiba van, ezek majd szépen mint felhánytorgatom nekik.Amúgy vicc mert az első nem túl kulturált levelemre kulturáltan válaszoltak, szal én is abban a hangnemben folytattam. -
#7001 -
#7000 TÉK!
-
#6999 Ha mondjuk egy mellékhősnek raksz a scouting-ra, akkor meg tudod nézni.) -
Bigpigrib #6998 Gondolkodtam rajta én is, de a h3 at már unom:)(szerkesztett pályák)
És azért lehet sikerélményhez jutni, de nagyon kell iparkodni.
Csak vasárnap 12 órányit sikerült elszöszmötölnöm vele.
u.i. az érdekelne, hogyha barbár hőssel futok össze (ha nincs nálam vámpír) mindig a gép kezdi a kört a tier 1 es lényeivel.. -
#6997 Hehe... könnyen feladják ezek a mai "gyerekek" a játékot... hehe... a gyengék elhullanak... -
BmwE30M3 #6996 Töröltem is a játékot nem bohockoddok én itt mind1 micsinálok a gépnek 2x akkora serege van mint nekem...csalógép
azé thx a infot & segitséget!élmény volt!béke -
Bigpigrib #6995 Nem bánnom, ha a hosnek van valami (táposabb)fegyvere, sajnos a gépet tul tökéletesre állították (olyat is lát, amit nekem takar a (war of fog):))
azt persze jó lenne tudni, hogy a gépi ellenfélnek is van dinasztia fegyvere? :)
A fegyverodaadás ugy mukodott nálam, hogy a warriornál volt egy, illetve a másodlagos hosnél casteritem. (kellett, a gép kedveli a csiki csukit)
Amíg nem volt meg a másodlagos slot addig egy csomó esetben egy pont hiányzott ahhoz, hogy a gépi ellenfelet utolérjem,az ő körében persze elportalozott. -
BmwE30M3 #6994 fogalmam sincs ezek mi hogy!de most lecsekkolom
-
BmwE30M3 #6993 találkoztam már ezzel a jelenséggel a játékba mint amit linkeltél de fogalmam sincs mit lehet vele kezdeni:)mondom KEZDŐ vagyok:D -
ArchDruid #6992 Amúgy a katapult tényleg nagyon huncut játékszer! :D:D
Amikor én szeretnék várat foglalni, a legnagyobb randomitásban lövi a falat összevissza. "véletlenül persze" sose lő kétszer ugyanoda, hogy legalább lyukat üssek a falon, ha már az ajtót betörni vele lehetetlen!
De amikor én vagyok a várvédő, és a gép támad persze merő véletlenségből kétszer is telibelövi a kapumat egymás után aminek azután csak egy ütés kell, és benn is van a várban a teljes serege! :))) -
ArchDruid #6991 Oké, nyílván! Mágus kezébe csak a staffokat, harcos kezébe a kardokat lehet adni!
De az milyen már, hogy elkezdesz egy pályát, és alapból van 6 fegyver a hősnél? És nemlehet odaadni, csak a kezdeti hősnek!
Valamint ez a tear/blood izé is csak a kezdeti hősnél van. Másod-harmadlagos hősöket nem lehet kinveleni Vér vagy könny irányba!
-------------
Persze, mindig nyomok jobb klikket, de akkor is! Ez így csak félkész állapot! Nem lenne jó, ha így maradna! -
#6990 Nálam nem volt ilyen. -
#6989 Jobb klikk rajta, és legalább a nevét megtudod. Persze, ha nem ismered fejből az összes artifactot, akkor ez sem sok segítség :) -
Bigpigrib #6988 Kettő ilyen esetem volt az egyiknél a katapult oldotta meg a problémát (ami amúgy marha idegesítő, hogy mindenhova lő csak oda nem ahova szeretnénk:) a másiknál ragequiteltem:)
A Bármelyik nálam nem működött warrornál csak a warrior, a casternél csak a castert.
A jelenlegi tudásom szerint, (innen van, kérdeztem) kampányt csinál az ember, ott lesz d fegyver, majd csinálgat single gameokat, és abban szintezi a d fegyvert. -
ArchDruid #6987 Valamint az ugye ki lesz javítva, hogy a térképen az artifactok kinézete még mindig placeholder?
Továbbá van egy standarsd kinézet, és minden artifact ugyanúgy néz ki!
Illetve mégsem, mert a csizmák, ha jól láttam egyediek! Van külön barna meg zöld. Viszont a köpenyekből van vagy hét féle, és a térképen mind ugyanúgy néz ki: egyszerű piros.
Ugyanez igaz a páncélkesztyűkre, a pajzsokra is! A legvisccesebb mégis az, hogy rengeteg artifact a pályán elhelyezve egy gráldobozt mintáz. Ott ez az aranyszínű láda, felszedem erre kiderül, hogy az egy gyűrű... ???? H3-ban, H4-ben, H5-ben minden artifact egyedien nézett ki a térképen elhelyezve is, nem csak, amikor a hősre volt aggatva!
Bosszantó!!!! -
ArchDruid #6986 Ugyanez történt nálam is szó szerint!!! :D
A necro 2-es pályáján, amikor el kell foglalni a Sanctuary várat, az ellen lényei kijönnek a kapun, én meg rájuk toltam a Tsunamit!
A békát visszalökte egyenesen bele a kapuba! Nem tudtam sebezni! Se megütni, se meglőni! A kurzor a piros áthúzott karika volt, mikor rávittem az egeret.
Vagy 6-7 körön keresztül a béka megzavarodott és lépésnek csak annyit csinált, hogy kijött a kapuból, megfordult, majd visszament. Mindezt úgy, hogy a kapu be volt zárva. Hőssel se tudtam megölni!
Végül szétvertem a kaput, és addig húztam a csatát, míg a katapult lebontotta az összes falat és akkor a béka már kiszabadult a fal fogságából, és minden visszaállt eredetibe!
----------------------
Egyébként az röhej, hogy bármelyik dinasztia fegyvert a kezébe adhatom a hősnek! Miért nem csak azt, ami a saját kampányához tartozik? Pl. Anastasia a necro hős tud tsunamit idézni?? Hogy? És miért?
Ami mégjobb, ha kiveszem a kezéből azt a botot ami a Tsunamit adja, és valami mást adok neki, ugyanúgy tud árvizet hívni!
Szvsz ez a dinasztia fegyver egy baromság!!! Az meg idegesítő, hogy single módban nem találni sehol fegyvert a pályán! Az artifactok közül ki lettek törölve a fegyverek! :( -
Bigpigrib #6985 Nyugtassatok meg hogy az explorer specializáció plusz 3 land and sea mozgás összeadódik a pontokból vehető plusz mozgás bónusszal -
Bigpigrib #6984 Na, ne borzoljad az idegeim, miazhogy magas?:)
van egy ilyen izé, segédlet (biztos van másféle is, én csak ezt ismerem:)
http://www.celestialheavens.com/homm6/skillsummary/SkillSummary.swf#1110001BF
-
BmwE30M3 #6983 na ez nekem magas!:)
-
Bigpigrib #6982 Dinasztiafegyvered mindenképpen legyen, sokat számít az a kis plusz.
Én úgy próbálkoztam vele, hogy van egy main hősöm, annak megy minden plusz, amikor már "megáll a lábán" akkor tanulom csak meg a mentorálást viszont az rengeteget segít az alhősoknek (ezeknél viszont a realm fül (economist, architect, stbt fejlesztem elsősorban (meg egy taktika slotot, ha megtámadják akkor futhasson, azzal a nála lévő egy szál lénnyel:)
üresben sétáltatni szerintem pazarlás
Érdekelne viszont, hogy más hogyan csinálja:) -
BmwE30M3 #6981 megnézük előre is thx! -
Bigpigrib #6980 A mapot állítsd könnyűre, lesz sikerélmény, csak figyelni kell.
a gépi ellenfelet is állítsd könnyűre:) -
Petiknight #6979 Hm, koszi Boci, lehet az volt a gond, hogy nem valasztottam ki a ver vagy a konny spcializaciot, de a fomentesem akkor is eltunt. Nem tudom miert, csak az automentesek vannak meg. :(