Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Bemész a várba (kis kapu ikon) a hõssel és akkor láthatod az aktuális seregedet és ráhúzod drag and drop-al.

Þór vígi þessi rúnar

fejnelkuli
A városban gyártott katonákat,hogyan tudom csatlakoztatni a hõsöm csapataihoz?

Carlos
Láma kérdés üssetek!
Új pálya és felajánlotta, hogy mivel kezdjek. +5 fa és érc, 2500 arany, tarrottpakli.
Ez a kártyapakli mit csinál, mire jó, mi ez?

Þór vígi þessi rúnar

Jakuza001
Angol maradt az Stonghold kampany elso reszeben egy szoveg, amikor Irinat kiszabaditjak.

Konkretan a I told you i will get out from here vagy mi, mert mar nem emlekszem a pontos megfogalmazasara, de magyarul a "Megmondtam, hogy kijutok innen." szoveg az ami angol maradt.

A masik kerdesem a Haven factionnal kapcsolatos, mitol lett az magyarul Kastely, marmint a menedék ?

Raadasul nem egy eleg erdekes forditas van a jatekban, ami neha szembetuno.

TreDoR
Szerintem inkább azért hal meg, mert a playerek inkább RTS-ekkel játszanak.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Erre utaltam korábban... A kitartás mintapéldánya! 😄 Valamint biztosan profi játékos! 😄 És persze a kultúrált hozzászólásoké... 😞 Sajnos az ilyenek miatt kerül veszélybe egy Might & Magic Univerzum! Mert ugye a fejlesztõ cég vezetõi csak az értékelések végeredményét nézik, nem azt, hogy az effajta hozzá nem értõ kritikák húzzák le a játék értékelését... Persze Én ettõl függetlenül remélem a legjobbakat... 😊Türelem jó játékot terem... 😉
TreDoR
Valaki hozzáértõ sötétítsen már fel pls. Steamen a Deluxe Edition Content-nél szerepel Sveltana, most akkor az alapverzióban nincs benne vagy ez, hogy van? o.O

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Guren
csodálatos kritika, amibõl leszûrhetõ, hogy nem érted teljesen a játékot.

TreDoR
Én ezért várom meg a 2.0-ás verziót, addig nem játszom vele.

nekem olyan gondom van, hogy offline módban se tudok belépni... hiába van fiók létrehozva akkor is kéri a kódot... ami meg persze nincs. tudom lehet jönni azzal hogy vegyem meg. de remélem attól függetlenül vki tud segíteni ha akar...
köszi
Carlos
Igazad van. De ez már Elit!

Þór vígi þessi rúnar

Szaruman
LoL. Vmit elnéztél. Easy gép kb magától meghal. Vampire lord pedig egy lolegység, ha van belõle 10-20 db, akkor már veszteség nélkül lenyomja a legtöbb csatát. Hardon.
(Carlosnak: na ilyen egy troll, mint a #6178)

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

igen valóban igazad van, de ettõl függetlenül nincsen valami megoldás rá, de végül is ez számomra többé kevésbé lényegtelen, inkább a kampányban a továbbjutást kéne valahogy megoldani.
Acidlich
A bugokkal kapcsolatban csak annyit, ugye manapság már készpénznek vehetõ, hogy egy pc játék csak jónéhány patch után kerül végleges állapotba, ezt még megértem, nincs már idõ, siettet a kiadó stb...de könyörgöm, ami a béta utolsó verzióiban mûködött, azt hogy lehet ilyen szar bugosan beletenni a véglegesbe, ott nem emlékszem villogó kurzorokra, meg csipogó hangú egységekre!
A bevezetõ után a Haven kampányt kezdtem el, szép komótosan el is jutottam a 3. pályáig hardon...itt majd meg lehet majd épiteni az angel-termelõ épületet, csak reménykedem h a feltámasztása majd rendesen fog mûködni, mivel az eddigi mûködési arány elég rossz, 6-ból 2 egységnek nem megy a speckó, a sokat emlegett griffen kivül a sun rider se kap charge bonuszt, na persze ezek is jók voltak már a béta végén, szóval kérdem én, h a francba sikerült ez?😞
Amúgy magával ragadott a játék hangulata, nagyon jó munkát végeztek a kedves fejlesztõk, csak túl sûrûn zökkent ki valami fasza bug ebbõl a jó hangulatból. Na mindegy, lesz ez majd jobb is pár hónap mulva

Nos. Ez a jatek igy 3 nap intenziv, tobb oras jatek utan megallapithato hogy egy kibaszott nagy rakas szar.
easy gep ellen bazdmeg, 30db csontoro egy utesre megol a vampirlordjaimbol 10et? Hagyjuk mar a picsaba....
goblin vadasz teljesen palyarol 1 dobassal megol 5 db upgradelt dardas csotvazamat nekem meg bazdmeg 3 kockara kell lennem a telibertv ellensegtol hogy ne torott nyillal dobjak. kibaszott lol az egesz.
Fejlesztem a varamat, nincs olyan kor hogy valamit ne epitsek. Szedem a nyersanyagokat, a TP-t a mobok elleni harcbol, erre bazdmeg jon az EASY gep egy kb ugyanakkora sereggel, ahol az alap lenyek bazdmeg 400at sebeznek az en telibekurt 10000 arany/dbos vamprlordom meg bazdmeg sebez 150et???? Hat mi a kurva anyja folyik itt.
Uninstell a gecibe, tobbet hallani nem akarok errol a szarrol.
Nevetseges.
Acidlich
Várj egy kicsit, hátha még nem töltötte be a pálya elemet..<#idiota>😊

Üdv Bátor Harcosok! Nemrég jelezték Nekem a forgalmazótól, hogy van még néhány át nem vett Heroes VI. Collector kiadás a PCDome-nál ([email protected]) illetve a CDGalaxisnál ([email protected]), aki még nem vette meg és szeretne gyûjtõi kiadást, csapjon le rájuk gyorsan! 😊 Baráti üdv!
Sziasztok! olyan problémával találkoztam, amit sajna nem tok egyedül megoldani😞

Sza a prologus után én a Heaven kampányt kezdtem de sajna rögtön sz elsõ pályán elakadtam.

Két enemy vár van ellenem, csak az elsõ 3 egységet tudom toborozni. Egy gonosz kis manó, elrabolja a griffek tojását, amit elvileg vissza kéne szerezni.
Már több módon próbáltam, lerohanással is, és e is kaptam, de nem volt nála semmi. viszont ha átmegyek a folyón, akkor jön a deadly enemi, és ha meg is úsznám akkor is megindul a másik lnetrõl, ami szintén deadly😞

Légyszi vki segítsen...

Köszi
Carlos
Nálam nincs gond...CE-m van, a patchelés eltartott vagy 10 percig, azóta megy, nem crash-elt, nem fagy, nem villog a kurzor...Graf minden maxon.

Þór vígi þessi rúnar

Folyamatosan crashelt mint a settlers 7 nél meg minden féle szar volt és láss csodát most meg megy...

Carlos
Ezt most nem értem...
Megvetted a játékot és crack-elsz? Miért is?
Az elsõ inditás nálam is fájdalmasan lassú volt, de azóta semmi gond.

Þór vígi þessi rúnar

Sajnálom ,hogy ugyan ott tartok mint anno a settlers 7 el itt a doboz mellettem de csak azért is meg kell crackeljem mert úgy mûködik rendesen, én nem értem miért nem lehet szerencsétlen csapatot dolgozni hagyni ,hogy egy igazi játék kerüljön ki a kezük közül pedig annyi jó ötlet van benne és tényleg jó lett kiadókkal kezdeni kéne már valamit.

Omlás
Embere válogatja, így relatíve "folyamatos" a történet de akkor sem lesz vége a világnak a szépen sorban végigjátszod a hadjáratokat úgy majd a végén áll össze a teljes kép 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

ha már megvan a 15 lvl, akkor vedd meg az árnyékelementál idézést!! azzal kezdj, tedd az enemy ijjász-varázshasználó -mellé,utána pedig mass regen!! lvl 15tõl 30-ig ezzel a konbóval majdhogynem simán lehet tolni némi lics és lándzsás csonti támogatással!!
Az ok ,de ezt is "javasoljátok" ?
herodon is sok mulik, milyen spelleket tanitasz stb. pl dark powerrel boostolt life drain, regeneration sokat segit azon hogy ne veszits egysegeket a harcok soran + ezek melle ott a racial necromancy amivel feltudod tamasztani az egysegeidet miutan aktivva valt a csik a sebzestol. illetve ott a ghost healje is. ezek hasznalataval nem lenne szabad vesziteni egy darab egyseget se, nehol parat ha szarul jon ki a retaliationos kill es mar nem tudsz reselni magadon😄

A játék zenéje megvásárolható iTunes-on, minden szám 1 európa, az egész album egyben 10.
Igen, ezekre is fókuszáltam. Csak az Antonnal való harc után már szinte képtelen voltam bármit is csinálni a 3. szigeten :/
A mellék küldetéseket csináld meg. Egyik, hogy 10 kirstály ekkor plusz katonákat kapsz. A 3 Templommal meg pók banyákat kapsz,nem is keveset.
Az elsõ templom 2. emlék szigeten van, második-harmadik meg a következõn mind két oldalon 1-1. Ha ezek meg vannak akkor már nem gond a pálya.
Srácok komoly bugok vannak a progiban, ha nem látjátok akkor szerencsétek, van vagy nem értetek hozzá. A hivatalos forumon fel van sorolva több oldalnyi, én is tapasztalom a legtöbbet, ráadásul a legújabb patchel nekem folyamatosan kifagy csata közben, vissza tettem a nem hivatalos mouse flickering exe-t azzal jobb.
Sajnálom én is hogy kb. BETA állapotú játékot adtak ki, de legalább van benne kihívás...
Omlás
Vissza olvas : #6048 <#nezze>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Hali! Annyi lenne a problémám, hogy a necro kampány 2. pályáján kissé elakadtam.
Már a fejemben vagyok, a 3. szigeten, ott ugye Antonnal kell megmérkõzni.Nem is baj, bár elég kevés katonám van... ezután viszont tényleg megcsappan a számuk, s nem bírok semmit sem csinálni 2-3 szellemmel, illetve hullarablóval. Mivel van a fõküldi, meg még 2-3 mellékküldi, ez igencsak zavaró.
Mi a megoldás?
A 2 tutorial után akkor mi "következik? A Necro kampány ?V merre halad igazából a story?Nekem a 2. tutorial map volt v 4 óra, igaz a végén majdnem megszívtam,mert eléggé combos lett az utolsó casta(pár ijjászom élte túl)😊
Nem akadtam el benne, végigvittem a pályát! Csak azt a küldetést nem lehet megcsinálni!!! Nem mondom el mégegyszer, hogy miért nem! Játszátok végig, és meglátjátok!

A warezelést meg kikérem magamnak, június 28.-án rendeltem elõ a játékot, szóval 100% jogtiszta, amin játszom!!!
Persze, de nem is arról a Haven fortról beszéltem!!!

Az nekem is ott van! De kéne lennie egy másik Haven fortnak is jobb felé, ahol van egy terület, ami szürke! Ott van a Fort helye is, csak három kocka van a helyén! Azon a területen amúgy van egy Elit barakk is, ahol Lovasokat lehet(ne) besorozni, konvertálás után Kardmestereket, de ugye ezt sem lehet átkonvertálni, mert azt írja, nem az enyém! Hiába foglalom el! A terület üresen marad!

Az a küldetés meg hogy lenne már a fõküldetés, amikor csak 5000 XP jár érte, míg a Hószüzes, meg a Vízlelkes küldetésekért 25000 jár?
Carlos
Azért ez egy S1 P1 bug lenne, amivel nem lehet játékot kiadni. Szóval szerintem megoldható, csak max nem úgy, ahogy a kolléga játszik. (avagy trükkös anti warez védelem)

Þór vígi þessi rúnar

De itt kampány bugról volt szó - ami azt jelentené, hogy a UBI teszteken valahogy megoldották és release után a játékosok is, akik eljutottak oda. De itt valaki elakadt benne és azt mondja, hogy nem megoldható. Ugye azért érzed a különbséget. Az elöttem szóló rá is mutat a problémára. (Engem az olyan dolgok zavarnak, mikro inkompetenciával kifakadnak.)
Nam balra van ott a Haven fort, hanem egyenesen lefelé.
illetve az alap hosnek is lehet valtotatni az affinity-jen pl nekro csajt lehet deathknightra is rakni (vagy mi a neve a mightosnak ott😄) Ehhez pedig csak annyit kell, hogy a campaign kezdesnel a hero kepere ramenve ott van a kis fogaskerek ikon (edit hero)

TreDoR
Arról nem is szólva, hogy csak néhány napja jelent meg a game. Majd 1-2 hónap múlva TALÁN ismert lesz a legtöbb bug.

Persze a patchek miatt újabbak is bejöhetnek a képbe.

TreDoR
Szerintem nem feltétlen, pl. heroes 5-nél is volt olyan bug ami csak akkor jött elõ, ha a playernek húzva volt a processzora.

Carlos
Hû ezt jó tudni, köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Nem, de lehet egyedi hõssel kampányt játszani, ha a pálya indulása elõtt a térképes ablakban a hõs alatti + gombbal létrehozol egyet.

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Ehhez nem kell õket ismerni, elég ha ránézel az UBI bugriport forumára és ott egy kanyi szó sincs ilyen bugról - gondolom több százezer usernél, ha ez evidens bug, akkor már csak a nagy számok törvénye szerint is elõ kellett volna jönnie másoknál is.<#idiota>
Carlos
Kampányban gondolom akkor nem lehet õket használni...?

Þór vígi þessi rúnar

Velük lehet multiban is játszani, de a hagyományos játékban 1-es szintrõl kezdenek és reputációjuk sem lesz. Az elosztott 30 pontnak duel módban lesz hatása.
A dinasztiáknál lehet adni minden hõsnek trait-et és dynasty weapon-t is, ezek mindkét módban a hõsnél lesznek, ha be van kapcsolva a játékra a dynasty bonuses.

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Carlos
Kérdésem lenne, kérlek ne kövezzetek meg a lámaságomért (elsõ Heroes amivel játszom).

A Fõmenüben a dinasztiák részben lehet hõst csinálni, klasszul szét lehet osztani 30 pontot, stb. Ezek a hõsök mire jók? Multiban, skirmish-ben, lehet velük játszani?

Þór vígi þessi rúnar

Omlás
lvl 10

TreDoR
Ilyen sok heroes fant ismersz? <#idiota>

Lacoka12
hányas szintnél kapom meg a bronz fokozatot?(profil)

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni