Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
FEARnet82 #6257 Torrenting Turtle :D ez jo :D
Egyebkent 2 dolog meg ehez aztan tenyleg nem offolok, hogy beta kulcsot sztem a fanok igenyelnek leginkabb. En pl. nem tudtam hogy van beta, mert nem erdekelt sose annyira a Heroes.Lattam egy oldalon hogy kijott, gondoltam leszedem, megnezem es ha jo megveszem,mert jelenleg semmi mas jatekom nincs es multiban elbohockodtam volna vele.
Szoval a betazas szerintem nem mervado ebben a helyzetben. Ahogy a demo se biztos. En meg eletemben nem toltottem le demot.Lehet hogy az en hulyesegem, de nem bizok benne.A demo az szerintem olyan mint egy film trailer. Arra jo, hogy belerakjak a legfaszabb, legcsillivillibb parasztvakitasokat.
Akkor mar legyen az, hogy adjanak ki egy kissebb terjedelmu, de profin osszerakott jatekot es kuldjenek utana DLCt. es ha olyan a jatek en a DLC-ert is szivesen fizetek. Lasd peldaul a Red Dead redemption. Amiatt a jatek miatt en speciel meg egy vadiuj xboxot is vettem, a jatekot is sot a dlcket is mind megvettem :) Pedig egy tort xboxra szedtem le anno a warez verziot. Szoval van ilyen is :)