Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyik várból a másikba, hogyan tudsz teleportálni, mert nekem nem igazán sikerült, pedig ki van építve teljesen a town portal.
Én nem értem ezt az akadós problémát...

Nálam döccenés nélkül fut 1280x1024-en, full grafikán.
2 magos 2,6 Ghz-es prockócval és 1024 megás Geforce 9500 GT-vel, 4 GB rammal.

Ott valószínû más probléma lesz, nem a heroes6 hibája.

------------------

Mondjuk az AI csalása ugyanolyan pofátlan és szarszemét, mint a heroes 3-ban. Amikor már van 100 Kirinem, és minden várban van advanced portalom bennmaradok, várok, mint a madárpók, hogy belefusson a csapdámba a préda. Csakhogy a rohadt AI pontosan tudja mennyit tud lépni a hõsöm, és azt is nanoszekundum alatt kiszámítja, mennyi lépésem marad, ha egyik várból átteleportálok egy másikba. Rendszerint úgy lép a köcsög, hogy a nap végére a távolsága a váramtól a fõhõsöm lépéspontjainka a száma +1-2 kocka legyen! Vagyis soha nem érem el. És persze utol se érem, mert 1-2 lépésponttal neki mindig több van, mint nekem. CSALÁÁÁÁÁÁÁSSSS!!!!! Utálom az ilyet! >😞
nem azt mondtam hogy 8giga kell neki csak azt hogy ha highon full hdt akarsz akkor jó ha van ram. mert ha van egy 1024mb vidi karid mint nekem is annak 87%-át ette le a beta pl és olykor elérheti a 100%ot is és olyankor a géped ramjához nyúlhat...mint pl a witcher 2-nél nekem 1,5-2giga körül evett a ramból a vidikarinak igaz akkor egy 512-es low profile karit használtam még.
Próbáljatok drivert frissíteni mert olvashatod másoknak 2 magos gépen átlagos konfig mellet is megy.
b-type
Nekem kifejezetten tetszik eddig...szépen is fut a gépemen.
Az 5-s részt elég sokat kritizáltam itt-ott, mert nekem kicsit betoji volt 5. résznek.
De ez eddig tök jó. Pont az 5. résznek köszönhetõen elcsábultam a Kings Bounty felé...nem is érdemtelenül teszem hozzá, mert remek játék.
De azért a lépésszámokkal való taktikázás, és a jellemzõen HoMM-s dolgok nagyon hiányoztak.
Kis történelmiséget kell csempészni ebbe a sorozatba, mert ez a 2-3 után rendesen megcsappant.
Szal eddig részemrõl:
<#eljen><#eljen><#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

i5 430m 4gb ddr3 radeon 5650 1gb , full hd tv-n Highon tolom akadás nélkül.
2éves géppel meg 1.5 éves op rendszerrel rádásul notebookról 😄 szal közel sem kell erõgép hozzá

Hát ezaz, amit nem értek én se akkor. Állítólag az elsõ beta idõszakban se akadt így, passz.
Demo-t kipróbálom én is, lehet hogy az normálisan megy már
Köszönöm.

Demó van itt is http://heroes.hardwired.hu/
Nekem megy high-on a játék akadás nélkül és nem olyan erõs a gépem.
S a faszom se akarja high-on tolni, de azért lowon hadd fusson már el akadás nélkül!
Na ne mond már nekem hogy egy Heroes játékhoz alapnak kéne lennie a 8 Giga Ramnak 😄D
Tesóm gépe 4magos procis gépén is akad, pedig neki a videokarija is jobb, mint az én G9600asom.
Ennyi pénzem nincs, hogy egy atomgépre beruházzak a H6ért
Demót merre találom? Jó internetes szokás szerint egyetlen helyen volt fönt, a fileplaneten, oda mutat a másik hárommillió link, de onnan eltávolították.

A játékról mostanában semmi új hír nem jön ki, ezért ismét két OFF hírt írnék:

1. A Clash of Heroes az elsõ DLCvel együtt jön PCre szeptember 22-én és 15 európába kerül elõrendelésben Steamen.

2. elindult a King's Bounty: Legions bétatesztje Facebookon, tegnap belenéztem, mivel goldot, plusz játékidõt, plusz leadershipet de még konkrétan egységeket is lehet venni valódi pénzért ezért inkább bele se merültem jobban, de akit érdekel nézzen rá.
TreDoR
Crysis fanoknak jo lesz, felteve, hogy ok jatszanak ilyesmivel.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Nem hinném, hogy lebutított lenne. A lények sokkal kiegyenlítettebbnek tûnnek,hosszabbak lesznek a csaták. A war machine-t sajnálom, de a varázslatok, akárcsak a karifejlõdés nagyszerû.

Egyébként is, miért lenne mage guild.. majd a varázslók megalapítják az acadamyben, ha megjönnek. 😄
Nem te vagy az egyetlen. Bízzunk benne, hogy csinálnak valami jó városfejlesztõs képet!

Akármilyen jó is lesz, ez egy lebutított heroes lesz... Se blacksmith, se war machine, se mage guild...
Elvileg más lesz mint ami most van bétában. Szóval reménykedjünk egy új csodaszép 2D-s (?) városképben.
Hát aki akar kövezzen meg, de nekem a városnézet kifejezetten csalódás, számomra így nem teljes a játék.
itt meg majd a conflux által lesznek ultra brutál hõsök fõleg akik majd külön vásárolnak XD de amúgy az elején nem volt annyira erõs a ballisztás meg az inferno vár elment a többi mellet egységileg de azért az elfekhez képest gyengus volt...
Hát ezért volt rossz az 5, volt pár hõs amivel az elején tul gyorsan lehetett fejlõdni, mert legyõzött már erõsebb lényeket is. Pl inferno ballistás hõs!

Valaki játszott a multival, és ha igen akkor milyen?
én is!
közben látom amit olvastam nem 2011 ha nem 2010 augusztusi infó szóval stornó lehet mégis 3d lesz...
szerintem a 5 nép kezdetnek elég fõleg mivel így is nehéz fullra húzni egy várat elég sok idõ hiába a 4 nyersanyag... fõleg ha közben ostromolnak😊
Ami külön tetszett hogy a necroknál a csonti már végre egy komoly ellenfél lehet nem egycsapás és 100 lost ha nem igenis szívós kis dögök lettek és még a szellem is healelheti õket 😄 viszont csak én nem lelem a ballisztát lõszeres kocsit és a firstaid tent-et?kár lenne értük mert pl h5-ben infernonál ha a ballisztás hõssel voltam és felápoltam akár 4 tûz labda szerû töltetett köpött ami elégé pusztított 😄
Jobban orulnek egy gyonyoru szep 3d-snek, az 5-os reszben az elf var nagyon tetszett. Kar, hogy nem valositjak meg, de a jelenlegi helyzetben orulhetunk a 2D-snek is. A jatek motorjahoz /Armies of Exigo felfejlesztett valtozata/ a 3Ds-s szerintem jobban passzolna. Kar hogy a kiegeszito/kre is sokat kell varni, hogy az elozetes infok alapjan beigert nepekkel is jatszani lehessen. Kicsit kevesnek tunik ez az ot😞.
most azt olvastam hogy 2d-s vár nézet lesz mire kijön a játék
Ha lehet hinni a pletykaknak lesz varnezet, de csak kesobbi patchben. Szerintem a megjelenesig levo maradek egy masfel honap eleg kemeny lesz a B.H-s sracoknak, mar ami a bugokat es aprobb javitasokat illeti. Remeljuk addig is a legjobbakat, szerencsere meg mindig beta fazis van, sok mindent javithatnak meg. Bizom a magyar fejlesztokben, de valoszinuleg Ok is csak annyit tehetnek, mint amennyit az Ubisoft diktal nekik.
Én a demoval és a betával is toltam de full grafikán akadás nélkül ment akár a kampány akár a skirmish egy amd 955 x4 3,2ghz radeon 6850 és 8gb ddr3 a kulcs a memória lesz szerintem ha win 7-et használsz az alap 2giga mínusz kb de a 4gigát is nevetve kihasználja és a játéknak nem igen marad szóval 4gb alatt szaggathat és legalább egy 1gigás vidi kari se árt hozzá ha highon akarod használni arról nem is beszélve ha esetleg nagy felbontásban...
http://www.systemrequirements.in/system-requirements-for-heroes-of-might-and-magic-vi.html
Ha nem akarsz szaggatást legyen ajánlott konfigod egy 9500-9600 geforce-al alap hogy low-on is akad...
Amúgy szerintem jó játék lesz a macska egér kergetõs dolog a géppel annyira nem tetszik a vár alapú terület és bánya kontroll szerintem jó ötlet szerintem a pályákban is ott az élet persze a vár építés gázos de ez van bár kitudja lehet ezért csúsznak mert meg akarják csinálni a vár managmentett...
AtiRadish
Ha az en varamat ostromoljak, h. tudom megcsinalni h. a lovo egysegem 1bol az ijasztoronyban legyen, es ne kelljen odasetaltatni ezzel kihagyva 1 kort? Tactics talenttel nyilvan meglehet csata megkezdese elott, de enelkul hogy? Amikor en ostromlom a gep varat, neki mar alapbol mindig a toronyban van. Es esetleg van vmi szisztematikaja h. h. helyezkednek el az egysegek a csata megkezdesekor? mert tactics nelkul ezt se lehet allitani, es vmikor a 2 lovo egyseget egymas melle teszi... ami hat ugye nem szerencses.

Hát de így multizni se lehet majd normálisan <#falbav>
TreDoR
Nem hiszem, hogy fogjak optimalizalni, de a remeny hal meg utoljara...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

A másik amit már említettem, egyszerûen nem fogja meg az embert. A képek, a grafika, az animációk varázslatosak, de nem fog el Heroes hangulat miközben játszok vele nekem tán ez a legnagyobb gondom vele.
A játék olyan mint egy szép akvárium, odarajzolt papírhalakkal, nem élõkkel. Lehet lekapom a demo-t most, hátha ott jobb a helyzet!
De ez egy vicc! Nem az volt a lényeg, hogy ezzel a bejáratott engine-nel nem lesznek ilyen laggzási problémák nagy mapokon?? Pont az volt a cél, hogy visszahozzák az óriás mapok fílingjét, erre úgy belaggol már az elején, hogy csak na. Tesóm erõmûvén is fossá akad, õ egybõl törölte, pedig kérleltem, hogy hagyja még fenn, mert az enyimen még jobban laggol. Õ is nagy Heros fan(velem együtt gyûlöli az 5ös részt), de azt mondja ez a rész is kuka 😞

Remélem ez csak a beta-ban lesz így, kijavítják majd. ÉN nagyon sokat reméltem ettõl a résztõl, de sajnos én is kezdem elveszteni a türelmemet és lelkesedésemet. Petiknight is említi, hogy az AI csak kergetõzni tud, de az az agyamra megy. Azzal szórakozok hetente, hogy ki foglalgatja vissza a várat és konvertálgatja át, minden helyre kéne embert hagyni õrködni, de idegesítõ nagyon.
TreDoR
Irigylem a paksiakat, a legnagyobb mappokon csak ok fognak tudni jatszani (H5 feeling)

Azert az poen, hogy a notebookomon a tavalyi singularity (fps) elfut, ez meg teljesen minimalis beallitasokon, felbontast visszaveve is laggzik mint a sz@r.

+1, ugyanez a véleményem nekem is!😊

Udv Mindenkinek,

elnezest kerek az angol billentyuzet miatt. Szeretnem megkoszonni, azoknak az embereknek, akik allandoan friss hirekkel arasztjak el a forumot. Regota olvasom a hozzaszolasokat, es kedvem szottyant a jatekkal kapcsolatban velemenyt nyilvanitani. Szerintem remek munkat vegeztek a fejlesztok, bar ket dolog lenne ami nem tetszik. - Ha skirmisht jatszol AI-ellen, a vegen unalmas Tom $ Jerry jatekba fullad az egesz. Amiatt hogy, csak egy helyen lehet megvenni az egysegeket, a vegjatekba egy kicsit sokaig tart legyozni az utolso fohost, meg annak ellenere is hogy megveszed a megfelelo artifactokat. Jobb lenne, ha megtartanak a regi jatekokhoz hasonloan, hogy lehessen minden varban hetente egysegeket vasarolni az adott terulethez tartozo lenyszaporulatnak megfeleloen. Nem jatoszttam multit, de igy ugy nez ki, hogy majd ember-ember elleni kuzdelemben eleg sokaig lehet majd kergetozni. A masodik dolog a townscreen, tudom mar unalmas mindenki ezt szajkozza, de azert 2011-ben valami utosebbel is elorukkolhattak volna, ha multiba nem is rakjak bele single-bol azert nagyon hianyzik. Jelentos hagulatfokozo elem volt. Ami meg nem tetszik a jatekban, hogy a korabbi heroes reszekben megvolt a felfedezes orome, ahogy mentel a felfedezetlen teruletre nem volt annyira kiszamithato hogy mit fogsz majd talalni, mint ebben a reszben. Kicsit tobb palya elemet epuletet tehetnenek bele a jatekba. Felre ne ertsetek, nem kattingatni akarok par aranyat, vagy fat felveve. A leny animaciok es a grafika tetszik. Alapvetoen jo munkat vegzett a B.H. Ha tovabbra is meghallgatjak a jatekosokat, akkor szerintem egy ujabb remek jatekkal bovul a heroes sorozat. Nalam eddig a 3 meg az 5 hozta a hangulatot. Az utobbiert pedig ne kovezzetek meg 😊. Udv
Na jó, de ezen jó lenne változtatni. Azt ne mondja már nekem senki, hogy tesóm 4magos procis, 3 giga ramos gépén is szarrá kell akadnia egy skirmish mapnak, így semmi értelme nem lesz.
De csak nálunk akad, vagy más is észrevette ezt??
Mondom még egyszer a kampány mapok simán mennek
Acidlich
Kihívást jelentõ AI-t úgyis csak csalással tudnak prezentálni, ahhoz meg mindegy mibõl építkezik😛

Online (de akár AI) szempontból az a jó, ha minél több a közös keresztmetszet nyersanyag igényekben is. Ha van 6 féle, akkor elõfordulhat, hogy ebbõl kiesik fontosságilag 1-2 is akár (mint a korábbi verziókban ez elõ is fordult), és így kevesebb a konflikt. (Amúgy a kristály nagy kincs, sokat ér, a magasabb cuccok beszerzése végett.)
Lehet valahol feedbacket adni mielõtt kiadják?
Ezt a nyersanyag témát 5 perc alatt rendbe lehetne hozni, egyszerûen nem értem, sokkal feelingesebb volt ként, higanyt meg minden szart gyûjteni, arról nem is beszélve, hogy a stratégiát mennyire érintené, elvégre el kell dönteni h erre/arra van nagyobb szükségem, most meg csak kõ még kék.
Négy nyersanyag, fasza egy RTS-be mondjuk ahol kapkodni kell...
Mert azok nagyobb mapok több content-tel, és valszeg ez okozza a belassulást.
Köszi a tippet, elég volt a driver frissítés. Nekem Nvidia Geforce 9600as videokarim van, most mér rendesen megjeleníti a vizet. Viszont a pályák akadása továbbra is fennáll.
Az a vicces, hogy a kampány mapok simán mennek, viszont a skirmish pályák istentelenül belassulnak, akadnak, ráadásul tesóm gépén is, akinek atomanti gépe van, nem értem
Fresh Duke
Nos, a H1-ben a Dragonnak 200 HP-ja volt, míg a második legtöbb életû egységnek csak 100. Ez is mutatja, hogy a balance az odavágott. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

TreDoR
Naja, csak ezzel az erovel 7 egyforma szintu lenyt is csinalhattak volna, nem veletlenul voltak kulonbozo szintu lenyek a tobbi heroesban.

Ha megnézed a championok megeszik babbal az alacsonyabb szintûeket, és a spec képességeik általában elég tápossá teszik õket.
Amúgy a kisebb különbség az egységek HP-jében szerintem pont, hogy nem borítja el a játékot egybõl, ha valaki championt szerez. (de pl. a védelmük/támadásuk jóval magasabb)
Emlékszem a H1-ben, amint megvolt a lila sárkány, vége is volt a játéknak. Aztán az újabb részekben egyre kevésbé tették tápossá a magas szintûeket. Most kezd hasonlítani a MagecTheGatheringre - lehet többféle kombinációval próbálkozni, és van is egy két durva párostásra lehetõség (megfejelve a megfelelõ skillekkel/varázslatokkal).

egy idõ után.
2 kérdés: a strongholdnál mért van a dreamreaver épülete a core egységekkel egy sorban (ez úgy feltûnt) és mért nincs minden várban a marketplacenek 2.szintje (artifaktok miatt)
Acidlich
Ez nem volt akkora gond, ott volt a marketplace upgrade.

Acidlich
Nekem sem tetszett ez a butított nyersanyag menedzsment, de kezdek megbarátkozni vele, viszont valahogy kicsit kevésnek érzem a megszerezhetõ kristály mennyiségét. Szinte ugyanannyi kell az építkezésekhez belõle, mint fából meg kõbõl, de csak feleannyi termelõdik. Tudom, irány a marketplace, de akkor is. Olyan jó kis melléképületeket találtak ki a várakba, de egyszerûen nem jut rá kristály.
A másik dolog meg, a champion épületek meg túl drágák, ahhoz képest mit adnak, közel sem érezni azt a powert a lvl 7 lényekbõl, mint az eddigi részekben, könnyebben halnak, kisebbet ütnek, remélem ezt nem így tervezték.
De nem csak kötözködni valóm akad: a temérdek javítani való dolog mellett is megfogott a játék hangulata, biztos vétel lesz számomra. A lények animációja fantasztikus (mikor elõször megláttam a blazing glory-t teleportálás közben, ahogy "görbíti a teret", lehidaltam😄), és a design is köröket ver az utóbbi 2 részre.

S nem lesz senkinek se elõnye egy némely nyrsanyagból pl õ talál könnyen elfoglalható ként mint a 3. részben néhol és mivel annak a népnek leginkább csak az kell semmi gondja míg a másik fél nem ily szerencsés pl. Itt mindenki ugyanazokért harcolhat majd.
Shiwo
lehet kevesebb a nyersanyag, viszont a 6-ban a fa és kõ birtoklásáért is véres küzdelmek fognak folyni, nem olyan, mint a 3. rész, hogy több száz összegyûlik belõle relative könnyedén..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

4 féle az az egy féle.
Ha ennyire fáj a gondolat, akkor kerüld el, de még a warez verziót is. Jó lesznek neked a korábbi verziók. (Hater gona hate)