• Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Hát a mai nap végére lett még néhány ősz hajszálam (szerencsére eddig nem volt sok)... Az utolsó pillanatig harcoltam, de "csak" a videót, mint exkluzivitást engedélyezte egyelőre az UBI (a világ többi táján csak holnap 10 körül érhető el ez a kis video). Sajnos az interjút péntek óta nem tudták átpasszírozni az UBI vezetői gárdáján (nagy a vezetőség) és Erwannak is jóvá kell hagynia, amit még nem sikerült ma este 6-ig megcsinálni, ezért nem tudtuk a csattanót biztosítani a mai nap végére... Ezért Én kérek elnézést Mindenkitől (publikáljátok nyugodtan a világ fórumain is!), de azt gondolom, hogy a legkevésbé sem az Én hibám! Nagyon-nagyon sokat dolgoztunk ezen az exkluzív héten, azért remélem, hogy holnapra megjön a jóváhagyás és publikálhatom az interjút! (mert szerintem érdekes és tartalmas lett, ezt az interjúalanyaim is megerősítették... sikerült az interjúval a fő alapdolgokat lefedni több, mint 90%-ban, mert van persze olyan kérdés, amelyekre nem kaphattunk még választ...) Szóval bizakodó vagyok, de nagyon elfáradtam! Mostantól lehet hírezni a Heroes fórumunkon is nyugodtan, nem kell félni attól, hogy magyar exkluzív hét cuccokat linkeltek be idő előtt... Persze figyeljétek honnan linkeltek, nehogy "leakelés" legyen belőle... Remélem az interjú tetszeni fog és jól éreztétek magatokat az Exkluzív Heroes VI. Magyar héten! Baráti üdv!