Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Pio #2597 Emlékezzünk vissza a Chamber of Judgementes képre.
Ez az épület a városban lesz található, a képen alul van is 3 ikon, az első talán a városfejlesztés, a második talán a piac és a harmadik a Chamber.
Szóval szinte biztos, hogy egyelőre nincs teljes képernyős városnézet a játékban.
Kíváncsi leszek mi lesz ebből, hisz a bejelentéskor igen nagy felhördülést okozott az, hogy nincs hagyományos városnézet és akkor azt ígérték, hogy lesz egy Heroes 2-höz hasonló animált 2D-s nézet, de egyelőre nem láthattuk.
Szerintem ha már elkészítik, akkor jó lenne, ha teljes képernyőre is ki lehetne rakni, ha valakinek erre van igénye tehesse meg, ne csak kis ablakban lehessen csodálni. Persze ehhez igényesen, aprólékosan kell megcsinálni a dolgot.
Annak ellenére, hogy azt írtam és továbbra is fenntartom, hogy én nem siratnám meg, ha kimaradna ez a nézet a játékból, szerintem alapelv kéne, hogy legyen egy folytatásnál, hogy a korábbi rész(ek)ben megtalálható hangulati elemeket (pláne ha öt korábbi részről beszélünk) nem szabad mondvacsinált indokkal kihagyni úgy, hogy nem kínál a játék helyette hasonló színvonalú, "értékű" alternatívát, mert az nagyon fájdalmasan érinti a rajongók és a tesztelők egy jelentős részét.
Nem szabadna a Ubinak pénzt/időt spórolni ezen, pláne azok után, hogy külön garantálták, hogy lesz ilyen nézet.
És azt is fenntartom, amit szintén korábban írtam, hogy a H5-ös 3D-s megoldás nem volt az igazi, nem igazán használható, a klasszikus 2D-s nézetet kéne itt mindenképp erőltetni.
Reméljük a legjobbakat. :)
Emlékeztetőül a kép: