• Pio
    Lehet adtak nekik ennyi exkluzivitást, meg is lepett, hogy a lengyelek nagyon odafigyelnek a játékra a kezdetek óta, ott van a legtöbb komoly fansite is, mégse jutott nekik az ég világon semmi exkluzív ezen a héten.
    Végül is túl sok infó nincs az egészben, így google translate alapján inkább általánosan ír, semmi konkrétum.

A kép az egyetlen új infó, onnan összeírtam számomra mi derül ki:
    - lesz valami ingame currency és fejlődés (jobb felül), de ezen nem lepődünk meg, hisz már az első QnA-ban volt arról szó, hogy lesznek unlockolható bónusztartalmak (hősök) multira azt pedig minden játékban valahogy így oldják meg, például ott a Settlers a Ubisofttól.
    - lótuszvirág, újabb utalás a nagákra, de erre direkt utalgatnak egy ideje, lásd arkangyal mögötti naga rajz, rengeteg nagás történet a honlapon, szóval elég nyilvánvaló már a dolog.
    - lesznek nehézségi fokozatok, ez új infó.
    - a hadjáratok "javasolt" sorrendje: prológus, necro, haven, új grakció, inferno, stronghold, epilógus.
    - a custom game funkció (gondolom az lesz bal alul) még nem érhető el a bétában.
    - Skype ikon mit keres felül? O_O

Szóval ez se valami nagy infóbomba, de azért tök jó látni, hogy fog kinézni a dolog.

Ez a leggyakrabban frissülő (legnagyobb?) lengyel fansite, régóta követem az RSS-üket, ráadásul a képen ki se takarta jobb felül a bétás nevét a srác, szóval meglepne, ha tilosban járna. Szerintem ennyi kijárt szegény lengyeleknek.
    Ha meg nem, akkor hamarosan egyel kevesebben lesztek a bétában. :D