Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Celeronikus #2408 Jó sok új infot kaptunk tegnap óta, köszönöm nektek, hogy megosztottátok velünk.
A mágia képesség fánál ti is figyeltétek, hogy csak 5 mágia típus érhető el a 7ből? gondolom minden frakciónál 5öt lehet majd elérni.
Remélem lesznek képességek is, melyeket csak egy adott frakció érhet el úgy mint a H5 skillrendszerében, itt most nem a faji képességre gondolok, hanem az abilitykre, H5ben volt néhány, amit pl necroval el tudtál érni, más fajjal pedig nem.
Akkor most frakciónként lesz egy egyedi képessége a hősnek attól függően, hogy might vagy magic és amint kasztot vált kap még1 + egyedi képességet? Ha így nézzük, akkor frakciónként 6 féle egyedi képessége lehet a hősnek ha beleszámítom a might, magicet és mind2 fejlettebb hősosztályt is. Ebből 2t kapsz meg egy játék során, +erre még rájön a frakció képesség is, amit harcban egy nagy gombal tudsz majd aktiválni.
Ezen felül lesz egy sajátos képessége is minden hősnek, melyet a játék kezdetekor megkap, mint a Heroes3ban vagy az 5ben, meg ugye ott van az amiről fentebb beszéltem, hogy az álltalános skillekből is biztos lesz olyan, amit a necro pl megszerezhet, de a haven nem.
Ha ez tényleg így van, ahogy leírtam, akkor teljesen elégedett vagyok a skillrendszerrel.