10317
  • Celeronikus
    nem csak havonta lehet módosítani?
  • Pio
    Ez azt jelenti, hogy módosítsalak a tippjátékban? :)
  • Andrews2007
    Májusra tippelnek már sokan mivel még se zárt se nyílt béta se volt. Én is most már május 15.-ére ez is egy valahol megjelent dátum egyébként.
  • Andrews2007
    http://www.gamereactor.no/grtv/?id=10132&sid=a832ced2fa5d9e8facf2f1c7bcdce542

Új interjú Erwan le Breton producer úrral. Angolul Budapestről gondolom januári elő bétáról. :)

http://www.youtube.com/watch?v=eOKzr3F7JsU

ÉS: Paul Romero gondolom annak örömére hogy kész lett a zenével elzongorázta asszem a Haven emberi vár (a decemberi párizsi élő koncerten is ennek egy részét játszották ami a Havené volt) teljes dallamát, zenéjét. Nagyon jó lesz ez :)
  • Pio
    Több oldalon is látni lehet különböző márciusi időpontokat, de egyik se tekinthető hivatalosnak.
    Hivatalos forrásból a legutóbb elhangzott infó "tavasz".
  • Murder3
    éppen ezért írtam h így a halál is természeti elemnek lehet mondani.
    és a nekromancia elég távol áll a sötét mágiától.
  • dragon11
    azt olvastam hogy

Várható megjelenés: 2011. tavasz

de konkrétabb nincsen??
  • Elessar
    Én már csak arra vagyok kiváncsi, lesznek-e ezt a skillrendszert igazán kihasználni tudó mapok is, mert iszonyatosan nagy taktikai lehetőségek vannak a rendszerben az eddigiek alapján.
    A kampány rész miatt abszolút nem aggódok, nagyon profi lesz. De hogy az egyes sima mapokon hogy oldják meg a reputációs pontokat, meg a szintfejlődést(gondolok itt arr,a hogy mennyi xp kell majd egy-egy szint eléréshez) na az jó kérdés. A "kalandosabb" térkép kifejezés úgy tűnik csak a kipróbálás után nyer igazán értelmet. A map editornak nagy szerepe lesz sztem.
    Már alig várom, hogy egy XXXL-es térképen (a lényeg, hogy a legnagyobb legyen :D) leverjem az ellent, miközben fullra fejlesztem a Sárkány Véres Magic-es Tűzlabdával odabaszós hősömet!
  • dragon11
    mikor jön??
  • Celeronikus
    Szerintem a reset gomb is jó ötlet, hogy 10 szintenként újra fel tudod osztani a skilleket, mert nem mindíg ugyanazok a skillek kellenek a végjátékban, mint a játék elején.(gondolom fizetned is kell a resetért valamennyi aranyat.)

Szívesen látnék új képet a hős menüjéről is, ahol felszerelheted a hőst különféle varázstárgyakkal és láthatod a hős adatait.
    A hős fő tulajdonságai Attack, Defense skill stb... továbbra is automatikusan fejlődnek, vagy azokhoz is kapsz skill pontot szintlépéskor és arra költöd el, amire szeretnéd? (tudom a választ erre ti sem tudjátok, ezt a kérdést inkább a készítőknek tettem fel, mert jó lenne ha kiadnának már valamit ezzel kapcsolatban is)
  • Pio
    Valami ehhez hasonlót raktam össze én is az infók alapján, szóval olyan messze nem járhatunk az igazságtól. :)
  • Celeronikus
    Jó sok új infot kaptunk tegnap óta, köszönöm nektek, hogy megosztottátok velünk.

A mágia képesség fánál ti is figyeltétek, hogy csak 5 mágia típus érhető el a 7ből? gondolom minden frakciónál 5öt lehet majd elérni.
    Remélem lesznek képességek is, melyeket csak egy adott frakció érhet el úgy mint a H5 skillrendszerében, itt most nem a faji képességre gondolok, hanem az abilitykre, H5ben volt néhány, amit pl necroval el tudtál érni, más fajjal pedig nem.

Akkor most frakciónként lesz egy egyedi képessége a hősnek attól függően, hogy might vagy magic és amint kasztot vált kap még1 + egyedi képességet? Ha így nézzük, akkor frakciónként 6 féle egyedi képessége lehet a hősnek ha beleszámítom a might, magicet és mind2 fejlettebb hősosztályt is. Ebből 2t kapsz meg egy játék során, +erre még rájön a frakció képesség is, amit harcban egy nagy gombal tudsz majd aktiválni.
    Ezen felül lesz egy sajátos képessége is minden hősnek, melyet a játék kezdetekor megkap, mint a Heroes3ban vagy az 5ben, meg ugye ott van az amiről fentebb beszéltem, hogy az álltalános skillekből is biztos lesz olyan, amit a necro pl megszerezhet, de a haven nem.

Ha ez tényleg így van, ahogy leírtam, akkor teljesen elégedett vagyok a skillrendszerrel.
  • Andrews2007
    Ja én úgy tudom dvd-n nincs Heroes VI videó majd a GSLIVe-ben lesz csak.

Az újságot ma olvasom majd el elvileg.
  • Andrews2007
    A videón látható hogy lesz Town portal varázslat. Ki volt írva a varázskönyvben Town portal basic.

Pio: Péntekenként pontos idő pontot nem tudok de én is szoktam néha nézni GSLIVE-t ha nem érek rá csütörtökön. Lesz most is felvételről bármikor megnézhető péntektől elvileg.

Iszonyat szépek a képek a kalandtérkép néha majdnem annyira jó minőségű grafikával rendelkezik, hogy néha azt hihetném majdnem az is csatában van pedig nem. :)
  • Pio
    Felvételről vissza lehet majd nézni?
    Mert én akkor nem fogok ráérni.

A Gamestar DVD mellékletén amúgy nem volt végül videó?
  • Andrews2007
    Ja az a gépigény szerintem kamu volt, hisz száz százalékig ugyanez a Crysis 2 minimum gépigénye, ami azt jelentheti, hogy vagy elírta a Crysis 2 oldaláról :) vagy nagyon túl magas a gépigény azért nehogy már a legszebb tech-demora is készült FPS játékkal azonos legyen.

Az igaz mondjuk hogy a stratégiák közt ez a játék az egyik legszebb amit valaha láttam.

Az új Infernos kép állati lett a szó szoros értelmében is Cerberus szobrokkal. :)

Az összefoglaló számomra nem volt újdonság én a Heroes Community angol változatáról fordítottam le az egyik német oldal infóját. A videó isteni egyébként. Ma ne feledjétek GSLIVE 17 órakor magyar interjúval is bővelkedő Heroes VI béta videóval. Nagyon várom már és azt hiszem ti is. :)

• Mike777
    Gyerekek.... én már k*rvára játszani akarok, az eddigiekből szerintem félelmetesen jó játék lesz, én már iszonyatosan várom a mai nap meg "úúúh" :DDD
  • Pio
    Van ebben 3 olyan kép is, amelyik nem szerepelt sehol. Köztük a legjobb a mai szórásból: a Cerberus-kőszobros. :)

Illetve minden jobb minőségű az eddig kapottaknál.
    Én ezt amúgy nem is tudom megérteni, hogy ha egy oldal megkap egy képet egy bizonyos minőségben, akkor miért nem teszi azt legalább link szintjén elérhetővé ugyan abban a minőségben?
    Na nem baj, amíg itt vagytok nekünk a legjobb minőségű képekkel, addig tegyenek így, ha nekik ez jól esik... :)
  • Shiwo
    szó szerint 1-2 apróság :) de nem akarok hálátlannak tűnni, köszönjük szépen :) és jó éjt
  • Vologya Mester
    Remélem azért van benne 1-2 apróság, amivel feldobtuk a tegnapi kínálatot, amivel már itt találkoztatok... Jó éjt Mindenkinek!
  • Vologya Mester
    Frissült az oldal...
  • Shiwo
    a játéknál már a történetre akarok fókuszálni, meg a játék hangulatára :) arról nem kell infó :) meg gondolom az utolsó faj is titkos még egy ideig..de az érdekelne előre, hogy milyen lehetőségeim lesznek a karakter-fejlesztésben, hogy kezdéskor ne azzal menjen el még fél órám-órám, hanem valami elképzeléssel vághassak neki a dolognak..
  • Vologya Mester
    Igazad van, jó lenne mindent tudni és már játszani végre! De türelem az is eljön hamarosan... Addig is lassan kész a frissítés...
  • Pio
    Azért jóból is megárt a sok, kell hagyni a játékra is felfedeznivalót. :D
  • Shiwo
    akkor lehet én vagyok telhetetlen, de nem érzem hatalmasnak :)

tény, hogy az eddigi cseppekhez képest előbbre jutottunk (láttuk mozgásban a játékot, megismertük a talentek alapvető felosztását), de még sok olyan dolog van, amire kíváncsi az ember..
  • Vologya Mester
    Szerintem folyamatosan lesznek infók, de ezt a tegnapi napot nem fogják tudni űberelni... Itt most egy hatalmas infó áradat tódult a nyakatokba, innentől marad a csöpögtetés szerintem... De majd látjuk, mindent én sem tudhatok illetve árulhatok el...
  • Shiwo
    addig jöhetne angolul, hogy ne unatkozzunk :D
  • Shiwo
    amúgy most hogy véget ér az embargó, részletesebb leírást is kaphatunk például a talentekről ? pl a többiről, amiről még nem volt kép, nevük, esetleg leírás róluk ? vagy még lesznek olyan részletek, amiket továbbra is titokban kell tartani ?
  • Vologya Mester
    Bocs srácok, egy kisebb módosítás miatt 10-15 percet késik a kirakás... De magyarul addigra kinn lesz! :D
  • Elessar

Köszönjük, azt megvárom én is!
  • Shiwo

akkor ma se fexem le éjfél előtt :)
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok! Ne csodáljátok, ma ért véget az embargó... Mindenki azzal jön ki, amivel tud! Mi a holnap reggeli megjelenést tettük kicsit korábbra, érdemes lesz benézni Hozzánk mondjuk holnap jó korán... (30 perc múlva!) Azért döntöttem így, mert sok anyag kikerült már ki, ami Nálunk is jött volna, de azért lesz még 1-2 dolog, amivel nem találkoztam... Baráti üdv!
  • Elessar
    Csak úgy kapkodom a fejem, annyi mindent kaptunk ma.
  • Pio
    A kentaurok úgy néz ki bepöccentek... :)
  • Andrews2007
    http://nsa25.casimages.com/img/2011/02/23//11022309380494757.jpg
    http://nsa25.casimages.com/img/2011/02/23//110223093746140255.jpg
    http://nsa25.casimages.com/img/2011/02/23//110223093726986171.jpg

3 újabb csodaszép kép egy másik oldalról.

Ja ás állítólag a terület kontroll rendszer nem csak bányára hanem külső lényvevőhelyekre is vonatkozik.
  • Pio
    Hivatalosan a négy őselem a föld, a tűz, a víz és a levegő, szóval még a fény és a sötétség sem azok.

Van egy ehhez a témához távolról kapcsolódó igen addiktív flashjáték, a Doodle God. jó szórakozást hozzá! :)
  • Murder3
    a halál is az nem?
  • Shiwo
    "az első ág minden hősnek elérhető. A 2. ágat 20.-as szinten kapják meg a 3. ágat 30-s szinten. 30.-as szint a maximum egyébként a játékban."

csak 30. szinten kapná meg az ember, mikor már nincs hova fejlődni, és 20. szintig kellene várni a 2. ággal ? nekem ez nem logikus...nem lehet, hogy elírás v félrefordítás történt, és 10-től lenne elérhető a 2. ág, és 20-tól a 3. ?

az ősi mágia (prime) gondolom a természet alapú mágia lesz (legalábbis dnd 4e-ben a természeti erők híveit, mint a barbár, druida, sámán hívják Primal Classes - nek) ... mondjuk ezt szó szerinti fordításban nehéz visszaadni, mikor a 4e-t fordítottuk, akkor is nehézségekbe ütköztünk... mert hát az alapján, hogy valami ősi vagy elsődleges, még nem feltétlen asszociál az ember arra, hogy valami természethez közeli dolog...talán még az őselemi lenne hozzá a legközelebb

halálmágia (nekromancia) gondolom bekerült a sötét mágia alá
  • Pio
    Szerintem a Darkness lesz az. Az új koncepció, hogy minden mágiaosztály valamilyen természeti "elemhez" kapcsolódik, ezért hívják így.
  • Pio
    Itt vannak az új képek nagyban. Csak egyet szúrok be, amelyik (szerintem) kapcsolódik az Andrews által írt Haven-Haven konfliktushoz.
    A többi linkben:

001
    002
    003
    004
    005