Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
a #436 szerinted nem hangulatos, necro-s?
Vagy trollkodsz, mert eddig még csak elégtelenkedtél...
Amúgy ez a púder azért modntma h vámpír mert a többi élõholt ugye vagy rohadó zombi vagy bõrtelen csonti vagy egy ilyen fehéres vámpír inkább.
Ezzel értem a szándékot h miért ilyen faparincsok, de ugyanakkor rohadtul hangulatromboló.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Irinának azért fehér a bõre, mert egyszer meghalt, aztán feltámasztották, ahogy azt lentebb írtam, tehát élõhalott.
Csak azért, mert egy fantasy világban valakinek fehér a bõre még nem vámpír, vagy valamirõl lemaradtam? O_o
TreDoR: Agraelt végül is látjuk maszk nélkül, de ugyan akkor õ nem is inferno-s hõs, hanem dark elf, szóval nem ad összehasonlítási alapot.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ok a heavenes srác rendbe van ott el lehet fogadni.
Inferno-s srác az 1 díszbuzi kb.És nagyon jól néz ki démonnak!!!egy Agrealla összehasonlítva is.....pff
a 2 nekrós meg hát...Hol vannak azok a tipikus nekró hõsök?Ezek csak kipúderezett emberkék még ha az eggyik vámpír akkor rendbe de midn2 az?
Itt pedig egy félig kész naga modell, bár ez túl sok információval nem bír. 😊

Ezek voltak a H5 fejlesztésérõl kikerült koncepciók a nagákkal kapcsolatosan:

every damn day
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
syberia2: a szellemsrác az a tag, aki a CGI videóban meghal, stimmel a páncél és a haj is. Sajnos róla még nem tudjuk, hogy kicsoda. 😞
A szerzõdés kötéshez közel állnak , reméli nemsokára sikerül megkötni.
Got this tidbit of info from Romero himself:
"We are currently negotiating the contract for HMMVI and hopefully the company will accept my terms! If so, there WILL be more opera, choral parts WITH lyrics in Mandarin, since part of the new game takes place in China!
Paul Anthony Romero"
Found last sentence curious; likely the game just borrows elements from chinese culture possibly for one of the factions.
These sound pretty good to me and Romero is definitely the man for the job.
Fõleg Svetlana.
Azt már tudni lehet, hogy 5 testvérrõl fog szólni a történet és az apjuk halála utáni viszályokról.
Most úgy néz ki, hogy Irina lesz az, aki megöli, de maga se tudja, hogy miért teszi. Anton apjuk halála miatti bosszúból végezni fog Irinával akit ez után valaki nekromantaként fel fog támasztani.
Cyrylrõl lehet még tudni annyit, hogy meg fogja szállni egy démon, emiatt fog az oldalukon harcolni, de majd idõrõl idõre sikerül felszabadulnia a tudatának és ekkor azon fog ügyködni, hogy megszökjön/megszabaduljon valahogy.
Úgy néz ki van új infó ebben a cikkben bõven, reméljük valaki majd megszán minket és ír róla egy részletesebb beszámolót. 😊
ezek lesznek a kampányhõsök?
szánalom tetõfoka lesz akkor....
ocsmány mind...
every damn day
every damn day
balról jobbra: Anton (haven), Cyryl (inferno), Irina (necro) és a már ismert Svetlana (necro)
És még két új kép egy lengyel újságból:

Van egy prológus pálya is tök jó.
A VI-ban lesz hasonló lehetõség?
Nem kötelezõ a skillwheel szerint fejleszteni a karaktereket, de jópofa dolog - pontosan azért mert nem kötelezõ.
Kiegbe láttam, de akkor az alapba mért támasztható fel?
vagy a sylvian lények h a francba nem élõlények?
A Howl of Terror amúgy tényleg nem rossz, skirmishben meg is szereztem, de kampányban Markallal nem tudtam bevállalni, mert a számára nem túl hasznos Leaderhippel kezd, ha pedig nekem kell Dark Magic (szeretem ezekkel gyakorlatilag az egész ellenséges sereget kivonni a forgalomból, tuladjonképpen a HoMM IV legütõsebb order spelljei vannak itt összegyûjtve pár átkon kívül 😊 és Summoning Magic (Raise Dead) is, akkor már nem jöhet össze. Így is sajnálom, hogy a Sorcery már nem fért bele.
Én élvezem a különbözõ mágiaosztályokat expert szinten használni, alig várom, hogy megkaphassam egy valakivel mindet egyben 😊 Aztán lehet, hogy majd csalódok, én csak most csinálom a nekró kampányt - régebben inkább csak skirmisheltem, de minden hõstípust még nem is próbáltam.
Az Urgash's Call pedig azért kedvenc, mert a cerberus és a nightmare (sõt az imp is) már a csata elején szóhoz jut, és szépen lehet is gate-elni a táraikat az íjászok arcába, illetve el lehet állni az utat a nagy helyet igénylõ sárkányok elõl. Persze kampányban erre rásegít Agrael kezdeményezést turbózó specialitása.
Van mit alakítani ezen a skillrendszeren, de én annak örülnék, ha ezt finomítanák a hatodik részben, egyelõre nem hangzik jól számomra, hogy teljesen átgondolják.
Howl of Terror? Pedig egy "picit" jobb, mint bármelyik másik ultimate (az ellenség szinte soha nem kerül sorra). Az elfek Nature's luck képessége sem éppen rossz (garantált dupla sebzés a lényeknek), bár még így is alulmúlja Findan Nyílzápor speckóját.
Többszöri végigjátszás lehetõségénél arra gondoltam, hogy szándékosan választ a játékos némileg más utat a karaktereinek (persze a végjáték mindíg ugyan az lesz)
Más karakterek sokkal inkább kényszerpályára vannak állítva, ha meg akarja szerezni az ember a csúcsképességet. Mondjuk az Urgash's Call meg is ér mindent (ráadásul passzív képesség az is), az inferno kampány utolsó pályája veszteség nélkül is sétagalopp volt vele hardon 😊 Markallal viszont inkább kihagyom a Howl of Terrort, az Expert Summoning Magic többet ér.
Én nem éreztem újrajátszhatóságot a random képességkapásban, engem inkább frusztrált. Szerencsére azért többé-kevésbé sikerült olyan hõsöket csinálni, amilyeneket szerettem volna.
Amúgy szimpi karakter volt Zehir, folyamatosan nyomta a "poénjait", kár, hogy csak az utolsó néhány pályára csatlakozott be. Remélem a kiegekben sokat fog még szerepelni. 😊
Ennek eléréséhez legalább 28-as szint kell, enélkül is megcsinálható a pálya, de nálam adott egy plusz hangulatot a játéknak, amikor Zehír elérte ezt a képességet, s a varázskönyvébe elkezdte a gép beírni a varázslatokat.
Az idézésen túl ettõl a pillanattól lesz igazán mágus, hisz bármit képes varázsolni (feltámasztás, bábjátékos, stb.)
Skillwhell egy segédprogram, amivel lehet puskázni, milyen képességeket érdemes választani a karakternek - nem köll komolyan venni, játék ez, amihez jól jöhet egy skillkerék, de nem kötelezõ követni, sõt abban van az újrajátszás titka, ha más képességekkel lesz felruházva a karakter.
Fõleg idézgettem vele.
Az utolsó pályán mázlim volt, mert egyrészt Biara eléggé elhanyagolt hõsöm volt, szóval nem lett belõle komoly ellenfél, másrészt a végén a fal is hamar lement, mert minden hõsömnek ki volt fejlesztve az ostromlás.
A lényeg, hogy se negatív, se pozitív irányba nem érdemes túlságosan kibillenni, amíg ennyire keveset tudunk.