Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Ha csak a szintlépés útján lehet képességekre szert tenni, akkor mi lesz azokkal az épületekkel, ahol a korábbi részekben képességeket lehetett tanulni? Olyanokra gondolok, mint a mágia egyetem, hadi iskola, könyvtár, különböző céhek, stb. Először azt gondoltam, hogy majd képesség pontokat adnak, amit el lehet majd költeni, például a boszorkány kunyhója ad +1 képesség pontot, amit egy föld mágia skillre lehet majd elkölteni. De ezek szerint ilyenek nem lesznek, és meg kell várni, hogy szintet lépjen a hős. Ami kissé frusztráló lesz úgy 20. szint környékén, mivel a következő szintig elég sokat kell várni. És ráadásul jól meg kell gondolni, hogy mit választ az ember, mert itt nem lesz az, hogy majd keresek a térképen egy helyet, ahol hajózást lehet tanulni, mert nekem most éppen az kellene.
Nem emelték ki, de ez elég nagy változás az elődökhöz képest. Mivel eddig a képességek száma nem volt korlátozva a szintek számával. Persze ebben az új rendszerben túl erősek lennének a karakterek, ha nem lenne korlátozva, de felteszem a kérdést, hogy vajon megérte-e a képességrendszert megreformálni? Ti ezt hogyan látjátok?