• Elessar
    Óhh, én már rég lemondtam arról a reményemről, hogy visszatér egy normális H3 mai köntösben. Amit tudok az az, hogy vannak olyan alapvető elvárásaim a játékkal kapcsolatban, amiből én se engedek (pályák, hangulat, normális fejlődési rendszer, élettel teli világ sok sok tereptárggyal, ne kelljen már 16 pecset felnyomnom ahhoz, hogy játszani tudjak vele normálisan). Emlékszek az első képeket még eléggé fenntartással kezeltem, eléggé üresnek éreztem őket, persze azóta már csupa érdekes képet kaptunk.

Az eddigi ötletek amit bejelentettek tetszenek, de én alapvetően az újdonságok mellé állok minden folytatásnál, nekem a H4 is jobban tetszett a H5nél, noha a H5 jóval jobb játék volt a H3as (borzalmasan rossz !sicc) koppintás végett is. Az igényeim nekem jelenleg ott állnak, hogy legyen jobb a H5-nél, akkor már elégedett leszek.
    De tényleg írhassa le mindenki a véleményét, hisz figyelik a készítők a fórumokat. Amúgy a Heroes Magyarország fórumban jóval "szakértőbb" hozzászólások vannak a játékkal kapcsolatban, itt az SG-n inkább közvetlenebb beszélgetések vannak, s reményeket vagy félelmeket írtunk le eddig a játékkal kapcsolatban. Mondjuk az tény, hogy Pio rögvest védi a játékot egy-egy kritikánál, de ez ne szegje le senki kedvét a kritikai véleménye leírásától.