Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha jól van ábrázolva én nem mondanám h béna dolog, vagy csak a manapság annyira felkapott zombik és efféle dolgok amik a filmiparba tömegszámra jönnek kifele, vagy a vámpírok millió változata.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Egy objektívebb példa: 2 forint több, mint 1 de ez még koránt sem jelenti azt, hogy a 2 forint az sok lenne. 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Természetesen nem volt bennem semmi rosszindulat, csak megpróbáltam finoman, de érzékletesen közvetíteni, hogy mennyire nem tartom vagánynak az említett képet. Elnézést.
Na mindegy, nem akartam én kötözködni, de te kérted, hogy valljuk be 😊
Legközelebb azon vesszünk össze, hogy az eper- vagy a csokifagyi a finomabb. 😄
vagány!=gagyi
vagány!="ciki"
Remélem ennél zaftosabb lesz majd a térkép.
Am érdekes h a nekrókhoz a múmia nem került be....
Nekrókhoz egyszerûen sértõ odarakni.
Nem is mitológiai vár mert a homm3-ba még a dungeon tartalmaz sok olyat hidra meg stb.
De a nekromantáknak mi a fészkes fene köze van egy kímérához?
Mert ha kísérletezgetnek is valamin azt nem élõ lényeken teszik, hanem holtakon.Épp ezért Nekromanták.
Kímérát meg élõ dolgokból kell összeilleszteni.
Mivel kifejezetten mondakörökbe született és nem már egy fantasy irodalomba hozták köztudatba én úgy tudom.
Mint a farkas emberek is.
Mert a vámpír meg kifejezetten fantasy irodalomba született meg.
Gondolom a sárkányokat dinoszauruszok vagy különbözõ hüllõk ihlették...
Itt van embedelve annak, akinek így kényelmesebb:
http://www.4players.de/4players.php/tvplayer/4PlayersTV/Alle/24123/59948/Might_&_Magic_Heroes_VI/Spielszenen___Kampf.html
http://www.4players.de/4players.php/tvplayer/4PlayersTV/Alle/24123/59943/Might_&_Magic_Heroes_VI/Spielszenen___Kampf.html
-az elsõ kép egy háromfejû sárkány amibõl egy fejet elrajzoltak 😊
-második az nem sárkány, kapásból egy csikóhal démonszarvval, halott kecskével és beszívott kamaszoroszlánnal.
-három: baziliszkusz és Mekk Elek.
-4-5 ultragáz hisz el is van rajzolva.
Nem azért hogy ellenkezzek, becsülöm az energiát amit belefektetsz, de a sárkány az sárkány, ...lehet hogy vannak világok amikben a sárkányok nem akkora ászok, de nekem mindig bántani fogja a szemem ha egy sárkány csak egy egyszerû gyík.
Az nem az én világom....van ahol elég ha ráesik egy jégszilánk, és van ahol lépten-nyomon kistermetû sárkányszerû lényekbe lehet botlani és 3 kardcsapással megölni...de, és ahogy ezek a rajzok sem, nem az én világaim.
..kivéve az elsõt, az egész jó, ha a macskafejet átrajzolnák....a többfejûséggel sosem volt problémám. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sárkány az egyik legerõsebb lény, és ezt nem csak fizikálisan, vagy mágikusan értem, hanem az õt körülölelõ misztikum miatt mondom.
..hogyan néz már ki??! hogy lehet odaerõszakolni, egy kis túlzással, kecske, és egy bamba oroszlán mellé?
A kígyó még hagyján szvsz.
Nem az zavar hogy ki kinek a hátából nõ ki, de ez a kép azért a tangás amazonok kategóriája szvsz, mert a sárkány qvára kilóg.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mondjuk a kiméráknak pont van tudományos alapja, növényeknél minden további nélkül megoldható, hogy bizonyos fák egy friss ágát levágod, a helyére illesztesz egy másik fát, egybenõnek, a beültetett ágat is táplálja az eredeti fa és egyszerre lesz mindkét fa. Persze nyilván nem mindegyiknél mûködik.
Állatokkal is csinálnak hasonló dolgokat, minden további nélkül tudnak egymásból egereket kinöveszteni bármilyen bizarrul is hangzik. Sõt, a természet maga is létrehoz kimérákat, tehát olyan teremtményeket, amik több különbözõ teremtmény tulajdonságait hordozzák, nyilván nem olyan extrém formában, hogy két különbözõ állat nõ ki egymásból, de valamilyen értelemben az öszvér is egy kiméra, de még egyértelmûbb példa a hermafrodita ember, aki lehet például nõ férfi külsõ nemi szervekkel vagy akár a közös szervekkel rendelkezõ sziámi ikrek. Találsz a neten egy csomó képet kétfejû, élõ emberekrõl, akiknek a többi testrészük közös bármilyen borzasztóan is hangzik a dolog.
Tehát összehasonlítottam a lentebbivel és aki szerint ez nem vagányabb, mint egy kígyófarkú oroszlán, aminek a háta közepébõl kinõ egy kecskefej az így járt. 😊
számomra ez a tangás amazonok kategóriája, és egy késõn vacsorázott éjszaka szebbet álmodok.
Azért hiába fantasy, ha földi dolgokból táplálkozik akkor tessék törekedni valamiféle mûködõképességre...a természet sem hibázik (..kuss teve!).
Ma is jött egy nagyon hosszú lista, amibõl számomra újnak csak ezek tûntek, illetve az egész totál furán, érthetetlenül fogalmaz számomra:
- minden lénynek lesz egy jelképes szerepköre: support, dps, tank, rusher, magyarul támogaró, sebzõ, sebzésfelfogó és lerohanó. Nem lesznek mindenre jó lények.
- lesznek támadó és védõ pozíciók, bármit is jelentsen ez
- a harc során körönként töltõdõ képességek 4 fokozaton át fognak töltõdni
És úgy ennyi. Lassan kéne már valami hivatalos új infó vagy még inkább egy gameplay videó... Bár érthetõ, hogy nem sürgetik, valahogy be kell osztaniuk az infócsepegtetést az elkövetkezõ legalább 7 hónapra.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Itt a leghíresebb kiméraábrázolás:

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
De csak csontikat nem?
mert annak a 3 változata közt tudok váltogatni alapból.
De ezzel elég gyenge is lesz az 5-be is pcosék csak a lövés menti meg meg h a nekrók könnyen jutnak sokhoz.De még így is marha gyengét sebez és kb ugyan ilyen a védekezése is.
Azt kéne megcsinálniuk h a nekrók más teremtményeket is feltámasszanak a leölt élõkbõl.
itt is az h összecsinálták valamikbõl.
Knight vagy a kaszást kellet volna berakni😞
Újabb videó interjú a Gametrustól a producerrel.
😄 Oks köszi. Akkor vámpírúr biztos az Ubisoft most nem akart lordolni egyszerûen csak, fõleg ha már franciák. 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mondjuk a kiméra eredetileg oroszlán, kígyó és kecske keveréke itt pedig egészen más lesz és a szfinx már egyiptomi jóság, ráadásul a szfinxrõl mindenkinek az a kép ugrik be amin a gízei szfinx hátterében látszódikk egy piramis (Kefrén piramis talán?) szóval kapcsolódik hozzá a halál is.
Konkrét képességeket nem nagyon írogattak le csak jellemzést.
azért a fejlesztõket kérdõre lehet ezért vonni.
másik a szellem nem kap anyagtalan képességet?
pedig azt a szivatást imádtam a heroes V-be...
Nekem mondjuk tetszik nincs gond vele. Fekete lovas meg mehet akár majd az esetleges ARctalan frakcióba. 😊
Ne ezt remélem jól csinálják meg. A IV-ben volt ez dúrva, amikor az íjász felállt középen a toronyra, és (asszem) +50%-os sebzést, illetve +50% védelmet kapott. Kegyetlenek voltak a várostromok...
Asha amúgy egy sárkány, Ashan teremtõje, Urgashnak, a káosz sárkányának testvére, a hat sárkány (Elrath, a fény sárkánya, õt elég sokat emlegetik a játékban 😊 ) anyja.
A Rend sárkánya de rengeteg alakban ábrázolják és imádják, ezek közül a legfontosabb talán a Pókistennõ, aki a halottak lelkébõl szõtt hatalmas pókhálón trónol és akit a nekromaták imádnak.