Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Ez most lehet hosszú lesz, aki akarja elolvassa, aki akarja nem:
Én csak azon csodálkozom, hogy ennyire nem bírjátok a negatív kritikákat, amik még csak nem is ellenetek irányulnak. Mit fogtok csinálni, ha megjelenik a játék és esetleg sok embernek nem fog tetszeni? Mert bár számos újítás lesz benne, amik még jól is elsülhetnek, de jelentősen el fog térni a h3-tól, és mint tudjuk, a legtöbb heroes fan a h3-at szereti és foggal-körömmel ragaszkodik hozzá, olyan szinten, hogy pl. youtube-on még a h2-es gameplayek is tele vannak szórva "heroes 3 is the best" és hasonló kommentekkel, amik 200-300 like-ot kapnak. Mi lesz ha azok akiket csak a h3 érdekel, és nem hajlandóak elfogadni semmilyen változást (itt a semmilyen az semmilyen :/) feljönnek ide? Úgy vettem ki, hogy akik eddig negatív kritikákat írtak, nem feltétlenül ragaszkodnak a h3-hoz. Nem fogjátok majd győzni a "pelenkázd be magad" és hasonló kommenteket postolni, feltéve ha játszani is akartok majd a gammel, hogy másról ne is írjak... És még az is elképzelhető, hogy valamin nagyon elcsúszik a game, akár a bugok számán, akár máson, akkor mi lesz? Kéritek majd a modik segítségét, hogy ezt a 100 és ezt a 100 kommentet töröljék már, ha Pio nem lesz állandóan netközelbe? Na, mindegy ez már a ti gondotok, én léptem cs.