Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
szerintem az egész érettség és hozzáállás kérdése...
lehet akár pozitív, akár negatív kritikát úgy írni, hogy az ember objektívan leírja, hogy mi tetszik, mi nem, és indokolja..
ugyan így ellenérveket is fel lehet hozni...
persze mindig akadnak olyanok, akik csak addig jutnak el, hogy "hát ezqva jó/szar, csak mert asszondom".. és hasonló stílusú válaszok is érkezhetnek erre is, de akár az értelmes negatív kritikára is..
de az ilyenekkel nem kellene foglalkozni, nem reagálni rá, max magadban lesajnálni, de végképp nem felhúzni magad rajta..
meg persze nem belemenni egy olyan "végtelen2 vitába, hogy "szerintem zöld...szerintem meg sárga...nincs igazad mert zöld...mondom hogy sárga..zöld..sárga..stb..." tehát ha mondok egy akármilyen kritikát, és valaki nem ért egyet vele, akkor nem ismételni meg önmagamat, hogy csakazértis... ilyenek is akadnak sajnos..bár itt még csak lőporszagú a levegő, vannak eldurvultabb fórumok is, pláne ha egy troll beszabadul..
nah de ne offoljunk tovább, inkább várjuk az elkövetkezendő napok információmorzsáit, amiből tán valami újat is megtudunk, nem csak a grafikával büszkélkednek újra és újra..