• Pio
    Hosszú lesz és lehet, hogy túlreagálom, elnézést.

Az feltűnt, hogy vannak itt, akik láthatóan negatívabban/pesszimistábban állnak a játékról kikerülő tetszőleges infókhoz, mások pedig pozitívabban/optimistábban és a legtöbb emberről elég egyértelműen eldönthető, hogy melyik "csoportba" tartozik és ezen "csoportok" tagjai között véleménykülönbség van, de eddig nem tűnt fel, hogy itt "leugatások" mennének és "vicc"nek kéne titulálni azt, hogy itt bátran lehet pozitívat, negatívat egyaránt írni.

Aztán jött ma is a menetrendszerű kék körös téma, ami hétről hétre előjön és amiről írtam most egy hosszabb "elemzést", megvizsgálva az összes eddigi screenshotot, mert elég népszerű téma mostanában, úgyhogy gondoltam összeszedem róla azt, amit tudni lehet. Ez után hirtelen átváltottál (szerintem) kicsit cinikusba, viccnek mondtad azt, hogy írjuk le, mi tetszik/nem tetszik, helyeselted azt, hogy kissssss szerint itt egymást "leugatják" az emberek és azt hittem ezek közt valamiféle összefüggés van, ezek szerint nincs.

------------------

Innentől nem (csak) TreDoR-nak:

De akkor mivel van a gond? Komolyan érdekelne a dolog, mert jó topikot szeretnék csinálni. Eddig egyetlen hozzászólást se moderáltam, egyetlen egyszer volt egy agresszívabb összeszólalkozás, de az is csak 2 hozzászóláson át tartott.
    De ha szerintetek ilyen állapotok vannak itt, akkor mondjátok, hogy min lehetne változtatni. Nyilván az emberek véleményén nem lehet, de ha valaki úgy érzi, hogy egy topikban leugatják a véleményéért, akkor az vagy moderátori hiba, vagy egyszerű véleménykülönbségről van szó, amit az illető nem kezel jól.
    Azt se vitatom, hogy én a "pozitív/optimista" kategóriába tartozom, de a vitákra mindig egyben moderátorként is igyekszem figyelni és én úgy érzem, hogy eddig nem volt semmi olyan itt, ami túlmutatott volna a tűréshatáron.

Ugyanakkor azt is el kell fogadni, hogy egy játék megjelenése előtt a vele kapcsolatos fórumokon főleg rajongók vannak, akik alapvetően nagyon bíznak abban, hogy a kedvencük jó lesz, ezért minden hírt "félig teli pohár"ként kezelnek, így egy ilyen topikban a hírekhez kritikusan/szkeptikusan álló emberek valószínűleg nem lesznek túl sokan és tudom, hogy nem jó úgy fórumozni, hogy csak minden sokadik postoló ért velem egyet, de ez ne legyen ok arra, hogy valaki cinikussá váljon és 100 kulturáltan tálalt véleménykülönbség se ér fel egy "leugatás"sal.