Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Celeronikus #2235 Egyik infoban egyébként szó volt arról, hogy az erősebb varázslatokat több körig tart majd elsütni vagy ilyesmi, szóval az a késleltetéses dolog lehet hogy igaz amit egyik hozzászólásomban megemlítettem, csak nem biztos, hogy a tudással áll majd összefüggésben.
Én kifejezetten örülnék ennek az újításnak ha ez tényleg így lenne, mert akkor nem lenne az, hogy a necro körönként minden lényre őrjöngés varázslatot nyom pl, hanem várnia kéne mindíg mondjuk 2-3 kört, viszint ha csak lassítás varázslatot használna alig kéne várnia utánna.
Remélem itt nem lesz az mint a heroes5ben, ahol dungeon vár hősének volt 50 manája mondjuk addig az academy hősnek 200 felett, pedig mind2 magic hős, tudom a magasabb tudás nem előny ha már sok van belőle de ha kevés van belőle akkor hatalmas hátrány. remélem ezt kiegyensúlyozzák majd és megoldják azt is, hogy a tudás akkoris előnyt jelentsen ha már annyi van belőle, hogy a sok manat nem tudod elkölteni teljesen soha.